Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wiesner Hager Etio

Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio
Wiesner Hager Etio

Ontwerp: Neunzig  Collectie: 2017 

Wiesner Hager Etio werkplek

De Etio van Wiesner Hager is een kantoor tafelprogramma met verschillende mogelijkheden. Leverbaar als bureau met of zonder scheidingswanden om open of gesloten te werken.
De tafel heeft een onderscheidend A-vormig aluminium poot. De hoogte van het tafelblad is eenvoudig verstelbaar, waardoor de tafel ideaal als bureau te gebruiken is door verschillende mensen. Makkelijk toepasbaar in ruimtes waar flexibel gewerkt wordt. Schermen | wanden van verschillende vormen en materialen zorgen voor het vereiste niveau van privacy. Schermen, monitors, bureaulampen of trays kunnen met behulp van een organisator rail gemonteerd worden aan het tafelblad.

Kenmerken Wiesner Hager Etio werkplek

  • Verstelbare tafel te gebruiken als bureau
  • Scheidingswanden eenvoudig te plaatsen
  • Schermen van verschillende materialen en vormen.
  • Ideaal voor gebruik in open kantoren.
  • Ontworpen door: neunzig design

Over Wiesner Hager

Wiesner Hager vergadermeubilair wordt geproduceerd in het Oostenrijkse Altheim. De Wiesner Hager vergadermeubelen zijn toonaangevend in de kantoor architectuur en daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van bureaustoelen en projectmeubilair. De kantoorconcepten spelen in op de meest uiteenlopende eisen die aan een kantooromgeving worden gesteld, denkend aan: communicatie, werk, recreatie, archivering en technologie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager Etio.