Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wiesner Hager Flex Table

Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table
Wiesner Hager Flex Table

Ontwerp: Martin Ballendat   

Wiesner Hager Flex Table

Wiesner Hager Flex-table, het flexibele tafelsysteem voor communicatieruimtes, biedt alles voor de face-to-face dialoog: De eenvoudige en snelle ombouw van de configuratie, de variabele tafelformaten voor elke denkbare toepassing, plaatsbesparend "parkeren" van de tafels, dankzij de kantelbare bladen en een ongecompliceerd, modern design. Een multifunctionele mediawagen en een mobiele mediawand maken het programma compleet. Wiesner Hager Flex-table is bij uitstek geschikt voor besprekingen, conferenties, presentaties, workshops, trainingen, scholing en seminars.

Bijzondere kenmerken:

 • Zeer flexibel tafelsysteem met veelvuldige gebruiksmogelijkheden op het gebied van communicatie, zoals besprekingen, conferenties, presentaties, workshops, trainingen, scholing en seminars.
 • Eenvoudige en snelle ombouw van de configuratie met een optimale afstemming op de gewenste gebruiksmogelijkheid.
 • Plaatsbesparend "parkeren" van de tafels, dankzij de kantelbare bladen. Alle tafels kunnen door een persoon opgeklapt en plaatsbesparend (in elkaar geschoven) geparkeerd worden.
 • Zeer mobiel door de wielen
 • Snelkoppeling (optioneel)
 • Horizontaal kabelmanagement (optioneel)
 • Hoogwaardig productdesign
 • Variabele bladformaten en uitvoeringsvarianten voor verschillende configuraties
 • Multifunctionele Mediawagen
 • Mobiele Mediawand, alles-in-een: een prikbord, een whiteboard en een flipchart
 • Ecologisch productdesign

Wiesner Hager Flex-table tafelbladen:

 • Melamine: 25 mm melamine met een 2 mm ABS-rand, met vochtbestendige PU-lijm verlijmd. De kleur van de rand komt overeen met die van het bladoppervlak. Optioneel met 2 mm herlijst.
 • HPL: 25 mm spaanplaat , oppervlak en onderzijde van HPL-kunststof bekleding, met 2 mm ABS-rand, met vochtbestendige PU-lijm verlijmd. De kleur van de rand komt overeen met die van het bladoppervlak. Optioneel met 2 mm herlijst.
 • Fineer: 25 mm spaanplaat E1, oppervlak en onderzijde van beuken, eiken of ahorn fineer, met 2 mm rand herlijst.
 • Volkern blad: 12 mm, boven- en onderzijde antraciet, pastelgrijs of wit, met zwarte rand.

Onderstel: De tafelkolom en de traverse bestaan uit stalen buis met een schroefverbinding. De bladdragers en de poten zijn van spuitaluminium. De bladen kunnen 90º worden gekanteld, zodat de tafels achter elkaar geparkeerd kunnen worden (stapelmaat = 110 mm). De poten zijn voorzien van geremde wielen met een gemiddelde hardheid en een diameter van 80 mm. De tafels worden altijd vlak en ingeklapt geleverd. De boven elkaar liggende poten kunnen 30º worden verdraaid (elke bladvorm heeft een specifieke standaard positie). Wanneer ze worden geplaatst, worden de poten met een inbussleutel in de standaard positie vastgezet.

Kabelschacht: Metaal rechthoekig, voorzien van poedercoating met een aluminium deksel en magneetsluiting, binnen afmetingen 431,5 x 118 x 120 mm (LxBxH). Opmerking: Niet mogelijk bij tafels met aanbouwbreedte 70 cm of 140 cm halfrond of trapezium vormig. Nieuwe kabelschacht ook geschikt voor Volkernblad.

Electrificatie: Contactdozen met toevoerkabel 1800U60 - 64, onderdeel altijd zwart

Snelkoppeling: Voorbereiding (voorgeboorde gaten voor schroeven) voor montage van bevestigingselementen snelkoppeling is standaard voor alle oppervlakken.

Frontscherm: Meekantelend (zwenkbaar), staalplaat met poedercoating, aan de onderzijde van het blad bevestigd, voor alle tafelformaten, met uitzondering van de modellen 3582 en 3585. Bij de modellen 3583-026, 3583-028 en 3583-030 kan het frontscherm niet samen met de kabelschacht (634).

Wiesner Hager Flex-table afmetingen

Rechthoekige tafels / hoogte 74 cm / breedte 70, 80, 90 / lengte 140, 169, 180 cm
Trapeziumvormige tafels / hoogte 74 cm / 70 x 140 cm / 80 x 160 cm / 90 x 180 cm
Halfronde tafels / hoogte 74 cm / 70 x 140 cm / 80 x 160 cm / 90 x 180 cm
Kwart circelvormige tafels / hoogte 74 cm / aanbouwbreedte 70, 80, 90 cm
Ellipsvormige tafels / hoogte 74 cm / 100 x 180 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager Flex Table.