Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wiesner Hager Float FX

Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX
Wiesner Hager Float FX

 

Wiesner Hager Float FX

Float-FX kasten

Functioneel, rendabel, uiterst variabel en veelzijdig - zo biedt Wiesner Hager float-fx de ideale opbergruimte-oplossing voor alle Office-bereiken. Met een kastdiepte van 425 mm wordt de aanwezige kantooroppervlakte optimaal benut. Door de mooi afgewerkte achterwanden is het ook mogelijk om de kasten vrij in de ruimte te plaatsen - opbergruimte en afscheiding in ëën. Als optie verkrijgbare gestoffeerde achterwanden verbeteren de akoestiek in de ruimte, kunnen worden gebruikt als prikbord en zorgen voor kleuraccenten op kantoor. Een breed assortiment decors en hoogwaardige houten oppervlakken biedt vele mogelijkheden voor optische diversiteit. Wie een keuze maakt uit het palet met uni decors, buit de uitstekende prijs/prestatie-verhouding van float-fx ten volle uit. float-fx laat ook wat betreft zijn variabiliteit geen wensen onbeantwoord. In de vorm van een modulair systeem kan de uitvoering vrij volgens individuele behoefte worden geconfigureerd. Float-fx dat betekent ook kwaliteit tot in het kleinste detail. Zo garanderen het hoogwaardige beslag en uittrekelementen van Hettichℬ een soepel, betrouwbaar en onderhoudsvrij functioneren van alle bewegende delen.

Wiesner Hager Float-Fx trolleys

Wanneer het gaat om mobiele opbergruimte op kantoor, bewijzen Wiesner Hager float-fx trolleys goede diensten. Door de uitrusting met wielen en handgrepen kunnen deze snel overal daarheen worden verplaatst waar ze op dat moment nodig zijn. In de versie met werkblad fungeren de trolleys ook als tijdelijke sta-werkplek of als plek voor staande besprekingen. In de vele details komen de kwaliteitseisen die worden gesteld aan de float-fx trolleys, tot uitdrukking: Zo zijn de loopwielen niet afzonderlijk bevestigd, maar zijn telkens twee wielen via een robuuste stalen onderconstructie met geïntegreerde hoekbescherming bevestigd. De dikkere roldeurfronten met bredere lamellen en een hoogwaardige, stabiele aluminium beugelgreep zorgen ook voor veel stabiliteit. De van kogellagers voorziene Hettichℬ uittrekbare ladegeleiders zorgen voor maximaal bedieningsgemak. float-fx trolleys bieden veel opbergruimte op een kleine oppervlakte. Ze kunnen in variabele modules afhankelijk van model worden uitgerust met maximaal vijf laden en een schrijfmaterialenlade. Kortom: float-fx trolleys staan voor rendabiliteit in de kantoorinrichting - groot voordeel bij in vergelijking geringe investering.

Wiesner Hager Float-Fx containers

Eenvoudig, functioneel en flexibel interichten Wiesner Hager float-fx containers, waarmee u persoonlijke opbergruimte creëert op uw werkplek. Door het minimalistische ontwerp passen de containers in elke inrichting. Maak een keuze uit de verschillende oppervlakken en creëer uw eigen vormgeving. De hoge kwaliteitseisen van de float-fx-containers zijn zichtbaar in elk detail. De van kogellagers voorziene uittrekbare ladegeleiders van Hettichℬ staan garant voor een hoog draagvermogen en een nauwkeurige lichte loop. Gedempte aanslagen zorgen ervoor dat de laden comfortabel openen en sluiten. De float-fx containers zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Het model trend, het model comfort met geïntegreerd Silentℬ-systeem (zelfsluitend en dempend) en het model touch, dé innovatie op het gebied van kantoorcontainers. Het greeploze 'Pushto- open'-systeem verenigt een minimalistisch ontwerp met de modernste techniek. Comfort en Touch: beide modellen voldoen elk op een eigen wijze aan de toonaangevende normen op het gebied van kwaliteit, design en bedieningsgemak.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager Float FX.