Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wiesner Hager Skill klaptafel

Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill
Wiesner Hager Skill

Ontwerp: Andreas Krob  Collectie: 2015 

Wiesner Hager Skill klaptafel

De Skill van Wiesner Hager is een flexibele vergadertafel en is ook te gebruiken in bijvoorbeeld de kantine.

Het mobiele tafelsysteem Skill past zich makkelijk aan elke communicatiebehoefte aan. Deze flexibele klaptafel is verrijdbaar en is snel op- of om te bouwen. Eenmaal ingeklapt bespaart dit plek. Ideaal wanneer ze even niet gebruikt worden.

Met het V-, T-, en C-poot onderstel kunt u, naast de talrijke bladoppervlakken, kiezen uit drie elegante onderstelvarianten. Het fijne aan deze tafels is het kabelmanagement; met verborgen kabeldoorvoer en eenvoudige plug-in op tafelniveau zorgt dit voor een perfecte media-integratie.

Afmetingen Skill klaptafels

De tafels zijn standaard 74 cm hoog en beschikbaar in verschillende rechthoekige formaten. Van 60 bij 120 cm tot 80 bij 200 cm in de C-poot variant en 70 bij 120 cm tot 100 bij 200 cm in de T- en V-pootvariant.

Naast de befaamde klaptafel heeft Skill ook een uitgebreid vergadertafel programma met de mogelijkheid van extra grote formaten.

Materialen

De afwerking van de tafelbladen is keuze in melamine (DKS) of HPL met ABS-rand, fineer of edelfineer (noten of zebrano) met bladrand herlijst of volkern. De ABS-rand is met vochtbestendige PU-lijm verlijmd. De houten oppervlakken zijn gebeitst.

De tafelbladen zijn kantelbaar door een kantelmechanisme met gasveer. Ontgrendeling is middels een draaiknop aan de onderzijde van de tafel. Tafels die opgeklapt zijn, zijn plaatsbesparend (in elkaar geschoven) te parkeren.

Het onderstel, de bladdragers en poten zijn gemaakt van spuitgiet-aluminium. De kolom en kabelkanaal is van aluminium, met poedercoating. De dubbele wielen (met een doorsnede van 60 mm) zijn voorzien van een behuizing van chroom. Wielen aan de gebruikskant zijn geremd (deze bevinden zich aan de draaiknop zijde), 2 tegenoverliggende wielen zijn ongeremd.

Het frontscherm heeft een hoogte van 320 mm en heeft (optioneel): geperforeerde staalplaat met poedercoating en is zwenkbaar gemonteerd. Een snelkoppeling (optioneel) is van staal of kunststof. Ook is een lengte- of dwarskoppeling mogelijk.

Elektrificatie (optioneel): Kabeldoorvoer hoekig: aluminium met poedercoating, met afdekklep. Kabelkanaal verticaal: Metaal met poedercoating zwart.

Belangrijke opmerking van de leverancier: bij tafelconfiguraties raden zij u aan om gebruik te maken van koppelingen, om niveauverschillen van tafelbladen bij oneffenheden in de vloer te vermijden.

Nieuw: Skill System

De Skill System is een uitbreiding op het bestaande Skill programma. Met Skill System kun je tafel heel eenvoudig standalone gebruiken of met elkaar verbinden in zeer veel configuraties. De poot kan eenvoudige worden losgekoppeld van het frame en door de poot één positie op te schuiven, kan de poot gedeeld worden met de volgende tafel. Het grote voordeel hiervan is dat je in een opstelling op de bladnaad niet met een dubbele poot zit. Dit is zowel esthetisch fraaier en geeft extra beenruimte.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager Skill.