Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wiesner Hager eRow

Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow
Wiesner Hager eRow

Collectie: 2017 

Wiesner Hager eRow digitale nummering zitting

Het nieuw ontwikkelde eRow systeem maakt digitale nummering mogelijk met slechts 1 klik. Afhankelijk van het aantal zitplaatsen en rijen, kan het opslaan meerdere uren werk kosten. Via NFC, wordt het nummer overgezet op het scherm van de eerste stoel met behulp van een Android-app. Alle andere stoelen binnen een blok van de rij krijgt automatisch opeenvolgende nummers toegewezen.

Kenmerken Wiesner Hager eRow digitale nummering zitting

  • Te gebruiken met een app..
  • Automatische nummering voor stoelen..

Over Wiesner Hager

Wiesner Hager vergadermeubilair wordt geproduceerd in het Oostenrijkse Altheim. De Wiesner Hager vergadermeubelen zijn toonaangevend in de kantoor architectuur en daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van bureaustoelen en projectmeubilair. De kantoorconcepten spelen in op de meest uiteenlopende eisen die aan een kantooromgeving worden gesteld, denkend aan: communicatie, werk, recreatie, archivering en technologie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wiesner Hager eRow.