Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wilkhahn In nieuwe 3D synchroon bureaustoel

Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In
Wilkhahn In

Collectie: 2015 

Wilkhahn In

Een nieuwe 3D synchroon bureaustoel.

De nieuwe IN stoel van Wilkhahn is voorzien van Trimension ® technologie. Wilkhahn heeft een stijlvolle, betaalbare en zeer comfortabele stoel ontworpen met Trimension ® technologie. Deze stoel stimuleert de natuurlijke houding in de stoel. Zo beweegt de stoel niet alleen van voor naar achter, maar beweegt ook mee naar links en rechts.

De ingenieurs en ontwerpers van Wilkhahn hebben gebruik gemaakt van een baanbrekende technologie, namelijk de perfect gesynchroniseerde 3D dynamiek, gecombineerd met uitzonderlijk comfort die ons lichaam stimuleren om ons concentratievermogen te verhogen. Psychologen, fysiotherapeuten en orthopeden zijn het er allemaal over eens dat lichamelijke activiteit van vitaal belang is als we fit en gezond willen blijven.

Een nieuwe dimensie van dynamisch zitten

Met de Wilkhahn In komt er een nieuwe dimensie van dynamische zitten met de door Wilkhahn gepatenteerde 3D kinematica genoemd Trimension ®. Dit is een nieuwe internationale standaard die voor het eerst werd toegepast bij de On ® bureaustoel. De Wilkhahn ingenieurs zijn erin geslaagd deze aanpassing van deze baanbrekende kinematica door te voeren voor een bureaustoel in het mid-range prijssegment. De lancering van de Wilkhahn In 3D kondigt een bureaustoel aan die voor ongekende dynamiek zorgt, de bureaustoel volgt het lichaam in perfecte synchronisatie en houdt het zwaartepunt ongeacht de houding of postuur.

Eigenschappen Wilkhahn In

  • Garantie termijn: 5 jaar
  • 95% recyclebaar
  • Gecertificeerd volgens EN 13.35, ANSI/BIFMA X 5.1 (USA), EMAS 3, ILO (MVO)

Prijswinnend ontwerp

Het nieuwe ontwerp van de Wilkhahn In is al bekroond met een Red Dot Design Award en de Best of Neocon 2015 (USA) Golden Award in de categorie Ergonomic seating.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wilkhahn In.