Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wilkhahn Occo tafel

Wilkhahn Occo Table
Wilkhahn Occo Table
Wilkhahn Occo Table
Wilkhahn Occo Table

Ontwerp: Jehs & Laub  Collectie: 2017 

Wilkhahn Occo tafel

De Occo van Wilkhahn is een strak vormgegeven tafel in verschillende afwerkingsmogelijkheden. Hij is goed te gebruiken in vergaderkamers.
Naast deze tafel is er ook een bijbehorende Occo stoel.
Deze tafel is gepresenteerd tijdens de Orgactec in oktober 2016. Dit is een wereldwijde beurs voor kantoormeubelen die eens in de twee jaar gehouden wordt.

Kenmerken Wilkhahn Occo tafel

  • Leverbaar in verschillende afwerkingsmogelijkheden.
  • Ideaal voor als vergadertafel.
  • Ontworpen door: Jehs & Laub.

Over Wilkhahn

Wilkhahn kantoormeubelen staan bekend om vergadertafelsystemen, boardroomtafels en flexibele vergadertafels. De meubelfabriek is bekend van de Wilkhahn On NPR bureaustoel welke een enorm succes is geworden om zijn 4D Synchromechaniek. De introductie van nieuwe materialen zoals staal, glasvezel en stoffen voor bekleding heeft Wilkhahn laten groeien van een zeer handmatige ambacht tot een moderne industrieel productiebedrijf met internationale activiteiten. Hier zijn opmerkelijke modellen uit voortgekomen: de FS Line, Picto, Modus, Aline, IN en ON.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wilkhahn Occo Table.

Wij adviseren u bij dit product:

Wilkhahn Occo
Wilkhahn
Occo
Wilkhahn Max
Wilkhahn
Max