Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Workware Flick

Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick
Workware Flick

Ontwerp: Archirivolto   

Workware Flick stoel

De Flick van Workware is ontworpen door het ontwerpersduo Archirivolto en is een stapelbare vierpootstoel en een 4-teens voorzien van wielen.
De organisch gevormde kuip van de Flick is met armen en dus uit 1 stuk. De kuip is van het hoogwaardige kunststof Restylon®.
De Workware Flick kan op vele plaatsen ingezet worden. Van (school)-kantine tot conferentie ruimte, van trainingscentrum tot vergaderzaal.

Kenmerken Workware Flick stoel

  • Twee varianten: 4 poots verchroomd of 4-teens voorzien van wielen, draaibaar.
  • De zitting is voorzien van zwart kunstleer, overige kleuren voor de zitting zijn op aanvraag.
  • De vierpoots variant van de Flick is stapelbaar tot 4 stuks.

Over Workware

Workware is een Nederlands bedrijf en ontwikkelt sinds 1999 stoelen voor kantoor, zorginstelling, terras, kantine en onderwijs.
Alle stoelen zijn recyclebaar; de kunststof kuip kan bijvoorbeeld makkelijk van het stalen onderstel worden verwijderd om apart te recyclen. Daarnaast maakt Workware gebruik van duurzame materialen en halffabricaten die zoveel mogelijk lokaal zijn geproduceerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Workware Flick.