Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Zeitraum Rail

Zeitraum Rail
Zeitraum Rail
Zeitraum Rail
Zeitraum Rail

Ontwerp: Kaschkasch  Collectie: 2016 

Zeitraum Rail tafel

De Rail van Zeitraum is een robuuste houten tafel met een ongedwongen karakter. Het frameloze tafelblad maakt dat de tafel licht en eenvoudig oogt.
De Zeitraum Rail is eventueel te verlengen met een verlengblad aan beide zijden. Om dit mogelijk te maken zijn er extra schragen om de uitbreiding van het tafelblad te ondersteunen.

Kenmerken Zeitraum Rail tafel

  • Gemaakt van verschillende soorten hout: beuken, essen, eiken, knoestige eik, esdoorn, Amerikaans kersen, Amerikaans noten en Europese walnoot.
  • Geïmpregneerd met natuurlijke oliën.

Over Zeitraum

Zeitraum meubelen zijn voorwerpen die ons begeleiden door het leven, karakter hebben maar tegelijkertijd flexibel en onopvallend zijn. Het meubilair van Zeitraum is aantrekkelijk en van goede kwaliteit.
Details en het afwerken staan altijd boven de prijs. Voor elk meubelstuk wordt apart hout geselecteerd, soms zelfs gecombineerd en op een natuurlijke wijze verwerkt. Hierdoor is elk meubelstuk uniek.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Zeitraum Rail.