Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Zeitraum Turntable

Zeitraum Turntable
Zeitraum Turntable
Zeitraum Turntable
Zeitraum Turntable
Zeitraum Turntable

Ontwerp: Formstelle  Collectie: 2016 

Zeitraum Turntable tafel

De Turntable van Zeitraum is een tafel in verschillende afwerkingen. Zo is de Turntable in een ronde uitvoering met een doorsnede van 90 tot 160 cm en de Turntable Oval is heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een ovaal massief houten blad en is ook leverbaar in verschillende afmetingen.

Kenmerken Zeitraum Turntable

  • Gemaakt van verschillende soorten hout: eiken en Amerikaans noten.
  • Blad is uit 1 stuk.
  • Geïmpregneerd met natuurlijke oliën.

Over Zeitraum

Zeitraum meubelen zijn voorwerpen die ons begeleiden door het leven, karakter hebben maar tegelijkertijd flexibel en onopvallend zijn. Het meubilair van Zeitraum is aantrekkelijk en van goede kwaliteit.
Details en het afwerken staan altijd boven de prijs. Voor elk meubelstuk wordt apart hout geselecteerd, soms zelfs gecombineerd en op een natuurlijke wijze verwerkt. Hierdoor is elk meubelstuk uniek.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Zeitraum Turntable.