Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Zorgmeubilair voor de zorgsector

Zorgmeubilair; meubilair geschikt voor de zorgsector. Bij zitmeubilair voor zorginstellingen draait het om kwaliteit. Daarnaast moet het meubilair makkelijk te reinigen zijn.
De Projectinrichter heeft een enorme collectie zorgmeubelen waaronder; functioneel en urinebestendig zorgmeubilair speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het materiaal bestaat uit zuurvrij en urinevrije stoffen waardoor de zorgmeubels geen onaangename geuren opnemen. Een van de belangrijkste grondstoffen van het zorg zitmeubilair is beukenhout. Dit is sterk, soepel en geschikt voor zorgmeubels die vaak worden gebruikt en jaren mee moeten gaan. Bij zorgmeubilair wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen. De Projectinrichter maakt gebruik van stoffen die in de zorg gangbaar zijn: Scuba, Stamskin, Verotex en Wetcare.

Het kunstleer van Stamskin is elastisch en soepel en biedt uitstekend zitcomfort. De stof biedt een lange levensduur en voor het reinigen kan een zachte borstel met water en zeep gebruikt worden. Naast keuze van de stof, zijn er bij De Projectinrichter zorgstoelen leverbaar met verschillende zitdieptes en rughoogtes.

De afbeeldingen hierboven geven slechts een indicatie van de mogelijkheden op het gebied meubilair voor de zorg. Onze adviseurs kunnen u adviseren bij het uitkiezen van meubilair, passend bij de sfeer van uw zorginstelling.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Zorgmeubilair.