Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta akoestiek

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten. De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen. Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Abstracta Airflake is een van de meest verkochte producten van Abstracta. De geluidsabsorberende kamerverdeler is ontworpen door Stefan Borselius. Het modulaire systeem bestaat uit gevormde panelen in verscheidende kleuren en vormen die gecombineerd kunnen worden tot een wand. Wilt u meer informatie over Abstracta neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Abstracta akoestische oplossingen bekijken in één van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta