Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Andreu World meubelen

Andreu World designmeubelen zijn kwalitatief hoogwaardig en worden veelal gebruikt voor hotels, restaurants en andere horecagelegenheden. De meeste meubels hebben een houten basis. Ook voor overlegsituaties in kantooromgevingen worden Andreu World meubelen toegepast als vergaderstoelen. De meeste modellen zijn afgeleid van de tekentafel van vooraanstaande ontwerpers als Lievore, Altherr en Molina.

Tot de uitgebreide Andreu World collectie behoren ook fauteuils die laag zitten. Daarnaast zijn er diverse modellen die ook als zorgmeubilair toegepast kunnen worden. Een welbekend model is de Andreu World Ronda. De comfortabele stoel heeft een gebogen multiplex zitschaal. Bij Andreu World zijn er verschillende onderstellen mogelijk; 4-poots (hout of verchroomd), sledeframe of gebogen verchroomd 4-poots. De zitschaal is leverbaar in verschillende kleuren of bekleed in stof of leder.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Andreu World