Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arco design meubilair

Arco design meubilair voor kantoor met een eigentijds en sober design dat functionaliteit combineert met een persoonlijk karakter. Bij Arco is hout de basis van elk kantoor meubel ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste noten, kersen, ahorn en eiken hout. Elk design meubel van Arco wordt op bestelling geproduceerd in het houtsoort, de kleur en lakafwerking die u kiest. Hierdoor hebben Arco meubelen een eigen verhaal en eigen karakter.

Met ruim 100 jaar ervaring heeft Arco veel veranderingen door gemaakt. Het is gegroeid van klein meubelen tot internationaal toonaangevende aanbieder van Arco woon- en kantoormeubelen in het design segment.

Arco tafels zijn er in veel modellen, uitvoeringen en materialen. De Arco Fat vergadertafel is een echte no-nonsense tafel. Een stoer uiterlijk met forse maten.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arco