Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arper meubelen

Arper meubelen zijn bekend van de stoel Arper Catifa. Deze Arper stoelen zijn wereldwijd een succes en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Arper is een Italiaanse fabrikant van zitmeubilair en projectmeubilair. Arper heeft door de jaren heen diverse ontwerpers aan zich weten te binden, waaronder; Alberto Lievore, Altherr en Molina.

In 1998 ontwierp Alberto Lievore de bekende Arper Catifa 46. De stoel is wereldwijd een succes geworden door de perfecte prijs-kwaliteitverhouding en het scherpe, luchtige en verfijnde ontwerp. De Catifa 46 wordt veelal ingezet als vergaderstoel of kantinestoel in spraakmakende inrichtingsprojecten. De Catifa stoelserie omvat veel verschillende modellen en varianten.

Arper design meubilair lijkt spontaan, natuurlijk en moeiteloos, maar bij de ontwerpen is wel degelijk rekening gehouden met techniek, kosten materiaal, functie, gebruik en duurzaamheid. Arper zitmeubilair is greenguard gecertificeerd. Naast de succesvolle Catifa zijn de Arper Masai en de Arper Duna hard op weg om het succes van de Arper Catifa te evenaren.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arper