Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Cowerk werkplekmeubilair

Cowerk werkplekmeubilair zijn uitdagende kantoormeubelen producten. Het merk produceert alle producten voor en rondom het inrichten van de werkplek. Het meubilair vormt een familie, samen is het een volledige collectie. Het mooiste werken is namelijk samenwerken: Cowerken. En dat voeren ze door in de meubellijn. Het meubilair is niet autonoom, maar er kan een eigen identiteit gecreëerd worden, passend bij de organisatie.

Cowerk produceert alle producten voor en rondom de werkplek. Al is de werkplek natuurlijk wat je er zelf van maakt. De producten vormen een familie. Samen een volledige collectie. Het mooiste werken is samenwerken: Cowerken dus.

Wilt u meer informatie over Cowerk neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Cowerk werkplekken bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Cowerk