Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

HAY meubelen

HAY meubelen zijn echte designklassiekers gebaseerd op meubilair uit de jaren vijftig en zestig. HAY design streeft naar het maken van duurzaam en betaalbare designmeubelen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol design label en al meerdere malen bekroond. Hay moedigt vooral jonge ontwerpers aan om hun talent te tonen waaronder, Hee Welling ontwerper van onder andere HAY About a Chair (AAC) serie. De AAC stoelen hebben een minimalistisch ontwerp, mooie afwerking en zijn leverbaar in diverse kleuren.

HAY is opgericht in 2002 en heeft op IMM Cologne 2003 de eerste Hay meubelcollectie gepresenteerd.

Maak kennis met onze uitgebreide HAY meubelen collectie. U kunt ook langs komen in een van onze HAY showrooms in Purmerend of Rotterdam. Wilt u een HAY Chair uitproberen op locatie? Dan kunnen wij dat altijd voor u regelen.

Wilt u meer informatie over HAY meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook HAY meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hay