Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantoorinrichting met professioneel advies

De Projectinrichter verzorgt professionele kantoorinrichtingen. Als onafhankelijke projectinrichter | kantoorinrichter verzorgen wij vele inrichtings projecten, van een enkele bureaustoel tot een compleet turn key inrichting project. Wij adviseren en leveren een breed scala aan kantoormeubelen zoals; het nieuwe kantoor in diverse concepten, zorgmeubilair voor zorginrichting, schoolinrichting, horeca inrichting en overheidinrichting. Ook adviseren wij u over het gebruik van projectstoffering. Denk hierbij aan raambekleding, vinylvloeren, projecttapijt, karpetten en vitrage. Wij vertalen gevoel en emotie in een product. Kennis van de markt is hierbij erg belangrijk, zodat u krijgt wat u echt wilt. Wij adviseren vrijblijvend op arbotechnisch niveau en ook op intereurarchitect niveau. Laat u verrassen door onze kennis, graag komen wij bij u langs. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Rotterdam en Purmerend.

Persoonlijk kantoorinrichting advies:

Graag bieden wij u een vrijblijvend persoonlijk advies, voor uw kantoormeubilair, of het nu gaat om de nieuwste arbo normen, een type systeem of materiaal of kantoorinrichting projectprijzen. Bel ons, wij staan u graag te woord.

Nieuwe meubelen 2016