Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantoormeubelen en kantoorinrichting

De Projectinrichter is een creatieve conceptmatige onafhankelijke projectinrichter en biedt een ruime collectie kantoormeubelen en projectmeubilair. Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn. Voor u hebben wij daarom een ruime collectie samengesteld, zodat wij elke behoefte en wens kunnen vertalen in het juiste product. Of het nu gaat om goedkope kantoormeubelen, ergonomische bureaustoelen of luxe directiemeubilair, bij ons bent u op het juiste adres. Naast onze ruime kennis van ARBO- en ergonomische kantoormeubelen hebben wij vooral oog voor vormgeving en facilitaire oplossingen.

Turn key kantoorinrichting en directiemeubilair

Modern en klassiek directiemeubilair De Projectinrichter heeft een compleet programma met een breedscala aan directiemeubilair. Van zeer luxe directiemeubilair tot en met meubilair met een praktische basis uitstraling. Om u te helpen met het maken van een goede keuze hebben wij voor u onafhankelijke professionals die u graag vrijblijvend adviseren. Of het nou gaat om de inrichting van uw directiekantoor of turn key kantoorinrichting.

Meer weten over kantoorinrichting?

Wij verzorgen professionele kantoorinrichting met diverse design kantoormeubelen. Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, die wij graag met u delen. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en projectinrichting. U bent meer dan welkom in een van onze showroomvestigingen Purmerend/Rotterdam, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u het best een afspraak maken, dan reserveren wij voldoende tijd.

Bel 088-650 12 34 voor het maken van een afspraak. Of het nu gaat om een enkele bureaustoel of vergadertafels, wij adviseren u graag als het gaat om kantoormeubelen. Zie ook ons kantoormeubilair nieuws.