Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kartell meubilair

Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell is opgericht in 1949 en staat garant voor modieus plastic design.

Kartell werkt samen met werelds beste ontwerpers zoals: Joe Columbo, Vico Magistrettie, Marcel Wanders, Philippe Stark en Antonio Citterio. Ook een aantal klassiekers van Kartell staan in de collectie van grote musea, zoals Modern Art in New York. Kartell heeft ook een eigen museum waar de geschiedenis van het bedrijf in een vogelvlucht wordt weergegeven. Wilt u meer informatie over Kartell meubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie over Kartell meubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Kartell meubilair bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kartell