Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Klober bureaustoelen

Klöber bureaustoelen is een specialist op het gebied van kantoorstoelen en zitmeubelen. Kloeber stoelen zijn afkomstig van een Duitse producten die zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardig bureau zitmeubilair. Klöber kantoorstoelen zijn toonaangevend in ergonomie en vormgeving. Bij het ontwerpen van Klöber bureaustoelen, directiefauteuils, loungeprogramma's, conferentiestoelen of vergaderfauteuils is een belangrijk uitgangspunt duurzaamheid.

Klöber is een internationaal opererende producten van hoogwaardig, ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair. De bureaustoelen zorgen voor een gevoel van comfort. Klöber is deskundig op het gebied van vormgeving en optimaal zitcomfort. Naast de kwaliteit is het succes van de onderneming te danken aan de moderne bedrijfscultuur.

Klöber is ruim 30 jaar actief op de Nederlandse markt. Er zijn al ruim één miljoen Klöber bureaustoelen bij Nederlandse bedrijven en instellingen geleverd. Naast bureaustoelen staat Klöber ook bekend om representatieve vergader en conferentiestoelen. Een van de bekendste modellen is de Klöber Mera bureaustoel. Vergelijk hier circa 200 bureaustoelen en kantoorstoelen.

Wilt u meer informatie over Klober bureaustoelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Klober bureaustoelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Klober