Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lande Schijndel design meubilair

Lande, design meubilair. De fabriek Lande is gevestigd in Schijndel hier wordt ook Artifort meubilair geproduceerd. Lande heeft vergadermeubilair en restaurantmeubilair tevens bieden wij maatwerk, zo kunt u uw kantinetafel of vergadertafel exact geleverd krijgen zoals u dat wilt. Graag maken wij voor u vrijblijvend een voorstel.

Zo kunt u een werkomgeving creëren die u inspireert, een ontvangstbalie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd vlugger gaat en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen. Een sterk basisprogramma met kantinestoelen, kasten, kantinetafels, vergadertafels en balies, dat breed toepasbaar is, flexibel, efficiënt, kwalitatief en met een persoonlijk accent. Vergadermeubilair met herkenbare vergadertafels en vergaderstoelen, maar ook kantinemeubilair of entreemeubilair van Lande meubilair.

Wilt u meer informatie over Lande meubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Lande meubilair bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lande