Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant kantoormeubelen

Markant stimuleert Dynamisch Werken met een daarop gebaseerd productengamma en advies over de indeling van het kantoor. Met de innovatieve werkplekken kan het aantal zituren substantieel worden verminderd en de doorbloeding worden gestimuleerd. Door de werkomgeving intelligent in te richten wordt de mobiliteit van de mensen maximaal gestimuleerd. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit en de lengte van het leven, creativiteit en productiviteit. Dat biedt ruimschoots compensatie voor de investering in deze werkplekken.

Een goed kantoorinterieur is als een maatpak voor een bedrijf, waarbij mensen gezond, prettig en geconcentreerd kunnen werken. Een werkomgeving is geen statische omgeving en zal altijd aan verandering onderhevig zijn. De intelligente modulariteit van de meubels maakt het mogelijk elke gewenste opstelling te creëren en desgewenst te her-configureren in de toekomst. Het ruime aanbod van verschillende hout- en stofsoorten, eenvoudig aan te passen aan de individuele behoefte van elke klant, garandeert een optimaal resultaat. Werken in een aansprekende en aangename omgeving draagt bij tot een mentaal welzijn, vergroot de productiviteit en vermindert het ziekteverzuim.

Wilt u een bezoek brengen aan de Markant showroom in Purmerend, Rotterdam of Houten maak dan van te voren even een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant