Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis meubelen | Montis

Montis meubelen | Montis Axel, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van vakmanschap. Montis onderscheid zich door verrassende vormgeving, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn, die aan modernste kwaliteitseisen voldoen.

Behalve zitmeubelen, zoals stoelen en fauteuils, heeft Montis meubelen ook kasten, salontafels en eetkamertafels in de collectie opgenomen.

Montis werd 1974 van de gebroeders Ton en Gerard van den Berg opgericht. Sinds 1975 is het bedrijf in Dongen gevestigd. De Locatie Montis Dongen was een bewuste keuze, alle belangrijke leerlooierijen en leervakkennis waren in dit gebied gevestigd, dat de 'Langstraat' genoemd wordt.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis