Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Offecct meubelen

Offecct meubelen en akoestische wandpanelen afkomstig uit Zweden, staan voor de combinatie van authentiek Zweeds vakmanschap met kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Samen met enkele van 's werelds meest vermaarde ontwerpers worden elegante, intelligente en milieuvriendelijke meubelen ontwikkeld.

Offecct is klantgericht, het doel is de klant te begrijpen, in zijn behoeften te voorzien en zijn verwachtingen waar te maken of liever nog te overtreffen. Tot de collectie van Offecct behoren banken, vergaderstoelen, en akoestische wandpanelen die het geluid dempen. Het bedrijf gelooft in de combinatie van echte Zweedse vakmanschap met kwalitatieve, innovatieve en duurzame ontwerp.

Wilt u meer informatie over Offecct meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Offecct meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Offecct