Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter
Ege Custom Design
Forbo Marmoleum
PVC Stroken
Ege Custom Design
Luxaflex Silhouette Shades
Ege Custom Design
Forbo PVC Tegels
Forbo Marmoleum
Ege Custom Design
Luxaflex Verticale Jalouzie

Projectstoffering en projectinrichting 2

Projectstoffering van De Projectinrichter geeft aan elk inrichtingsproject de juiste uitstraling. Als onafhankelijke inrichter leveren en installeren wij projecttapijt | PVC en Marmoleum vloeren | raamdecoratie | plafond- en systeemwanden.

Door ruime kennis en ervaring heeft De Projectinrichter een groot marktaandeel op het gebied van kantoorinrichting | projectinrichting scheidingswanden. Graag komen wij bij u inmeten, verzorgen een tekening en maken vervolgens een vrijblijvende offerte voor leveren en monteren. Vaak werken wij samen met intermediairs, maar wij leveren ook direct aan eindgebruikers. Dit heeft ons marktaandeel vergroot waardoor wij ook voor u interessant zijn omdat wij grote volumes draaien. Laat u verrassen door ons enthousiaste team. Voor een afspraak kunt u bellen met ons hoofdkantoor 088-650 12 34. Wij hebben een showroom gevestigd in Purmerend en Rotterdam.

Voor elke discipline hebben wij voor u een specialist ter beschikking. In samenwerking met u en een interieurarchitect, komen we tot de juiste projectinrichting. Zoekt u projectstoffering voor kantoor, voor een zorginstelling of juist een marmoleum vloer voor een onderwijsinstelling, voor elke ruimte bieden wij passende inrichtingsoplossingen. Materiaal, kleur, sfeer en klimatologische omstandigheden bepalen onder andere de prestaties van uw medewerkers.

Onze producten zijn: gesloten systeem wanden, glas cassette of volglas wanden, gordijnen, jaloezieën, lamellen, linoleum, marmoleum, raamdecoratie, systeemwanden, projecttapijt, tapijttegels, vitrage etc.

Duurzame projectstoffering

Duurzame projectstoffering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ecologische projectstoffering en cradle-to-cradle is voor ons een must! Graag adviseren wij u over onze duurzame producten.

Advies

Wij hebben ruime kennis en ervaring met projectstoffering, daarnaast zijn vakmanschap, creativiteit, planning en budgetbewaking voor ons vanzelfsprekend. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen, onze professionals staan altijd voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen dan direct uw vragen beantwoorden. Uw ideeën en onze expertise maken het verschil.

Bel 088-650 12 34 of mail info@deprojectinrichter.com