Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Desso tapijttegel Ridge

Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge
Desso Ridge

Collectie: 2016 

Desso tapijttegel Ridge

De Desso Ridge tapijttegel is onderdeel van de Desso Essentials collectie. Voor haar positieve bijdrage aan een gezond milieu heeft de Desso Ridge een Cradle to Cradle® Zilver certificering.
De Ridge tapijttegel is geproduceerd van 100% gerecyclede, Econyl garens met een subtiele ribbelstructuur. De collectie bestaat uit 12 stijlvolle, tijdloze tinten. Van neutraal ingetogen kleuren tot felle accentkleuren in roze en rood.

Over Desso

Desso is een toonaangevende fabrikant van duurzaam, hoogwaardig kwalitatief tapijt en tapijttegels. Wereldwijd is aan menig kantoor, school, gezondheidscentra, overheidsinstellingen, hotels en luchtvaartmaatschappijen producten geleverd en prijkt Desso op de vloer. Het algehele productieproces en bedrijfsvisie is gericht op het welzijn van de gebruiker op werk-en leefvloer en derhalve bij te dragen aan een gezond binnenklimaat.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Desso.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Desso Ridge.