Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Linoleum Bulletin Board Shape

Forbo Linoleum Bulletin Board Shape
Forbo Linoleum Bulletin Board Shape
Forbo Linoleum Bulletin Board Shape
Forbo Linoleum Bulletin Board Shape
Forbo Linoleum Bulletin Board Shape
Forbo Linoleum Bulletin Board Shape

 

Forbo Linoleum Bulletin Board Shape

Forbo Linoleum Bulletin Board is het ultieme materiaal voor memoborden en andere oppervlaktes waar informatie en boodschappen uitgewisseld en tentoongesteld worden. Een duurzame en verantwoorde keuze, vervaardigd van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen.
Nieuw is de Linoleum Bulletin Board in een 6-hoekige vorm, ook wel hexagon genoemd. De Forbo Linoleum Bulletin Board Shape, biedt de mogelijkheid om makkelijk en snel een functionele, praktische en unieke wanddecoratie te maken. Levering is inclusief ophangsysteem. Forbo Bulletin Board heeft de speciale eigenschap dat het zijn grip behoud en niet verkruimelt zoals traditionele memo- en prikborden. Gaatjes sluiten zich na verwijdering van punaises. Een andere eigenschap is de hoge mate van hygiënische waarde ( trekt geen stof aan en bacterieremmend) waardoor het een geschikte keuze is voor gezondheidsinstellingen en schoollokalen.

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Forbo Linoleum Bulletin Board Shape.