Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Harde Vloeren

Harde vloeren | elastische vloeren van vinyl vloeren en marmoleum | linoleum tot gietvloeren en van rubberen vloeren tot PVC-stroken en tegels, De Projectinrichter is een vloerspecialist. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor harde of zachte vloerbekleding.
Harde vloeren worden vaak gebruikt in trappenhuizen, gangen, kantoren en pantry’s. Een vloer bepaald onder andere de uitstraling van een ruimte, omdat de keus groot is adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keus. Welke vloer u ook kiest, onze vakmensen verwerken alle producten volgens de door de fabrikant voorgeschreven eisen.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op uw vloer, welke ondervloer er nodig is of vloerstalen bekijken? Onze specialisten staan ook voor u klaar. Wilt u meer uitleg over harde projectvloeren, advies of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in é én van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Harde vloeren.