Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Interfloor Briljant projectvinyl

Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant
Interfloor Briljant

Collectie: 2016 

Interfloor projectvinyl Briljant

Interfloor Briljant vinyl is geschikt voor normaal industrieel gebruik en zwaar projectgebruik. Uitermate duurzaam, slijtvast en hygiënisch.
Door toevoeging van harde PVC chips , mechanische embossing en de ultra dikke slijtlaag heeft de Interfloor Briljant uitmuntende producteigenschappen volgens de EN653 richtlijnen. Ook is het een zeer veilige vloer door haar hoge antislipweerstand. De speciale Hyperguard toplaag beschermt de vloer tegen vlekken en vuil en geeft een mooi zijdeglans effect. Leverbaar in 11 tijdloze kleuren.

Kenmerken

 • Aanlevering: rol breedte 400 cm
 • Samenstelling: compact en vol synthetisch met glasvlies tussenlaag
 • Dikte slijtlaag: ca. 0,60 mm
 • Totale dikte: ca. 2,0 mm
 • Extra eigenschap slijtlaag: extra Hyperguard en PU topfinish
 • Totaal gewicht: 2050 gr ⁄m ²
 • Geluidsisolatie: circa 7dB
 • Slipweerstand: R10
 • Brandklasse: BflS1 mits geheel verlijmd
 • Classificatie: 33-42-
 • Kleuren: 11
 • Eigenschappen: geschikt voor zwenkwielen (mits geheel verlijmd), antistatisch, vochtbestendig en geluiddempend.

Over Interfloor

Interfloor dateert van begin 1800 en heeft jarenlange expertise opgebouwd in de productie van vloerbedekking. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk geprijsd tapijt en vinyl voor zowel de consumenten- als projectmarkt. Exclusief voor de Nederlandse projectmarkt wordt via een groot aantal vakbekwame adviseurs en professionele projectinrichting bedrijven producten onder de merknaam Interfloor Tapijt Vinyl Project gedistribueerd. Voortdurend is het team bezig om door toepassing en ontwikkeling van nieuwe technieken te voldoen aan de wensen en hoge eisen van de gebruikers. Factoren als mate van comfort en veiligheid naast, brandveiligheid, slijtage, onderhoudsgemak en kleurechtheid. Ter garantie van dat alle Interfloor tapijt en vinyl op milieuverantwoorde wijze geproduceerd zijn ondergaan alle producten een grondige eindcontrole, waaronder die van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685. Daarnaast zijn alle projecttapijten gecertificeerd met een Prodis licentie, volgens de Europese norm EN 1307/154041 en worden alle vinylkwaliteiten getest volgens de EN 653/685 standaard.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Interfloor.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Interfloor Briljant.