Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Marmoleum | Linoleum

Linoleum | Marmoleum bestaat al meer dan 150 jaar en is een elastische harde vloerbedekking van overwegend duurzame grondstoffen. Een juten rug als onderlaag, lijnzaadolie, gemalen kurk van de kurkeik, houtmeel, boomhars en kleurpigmenten. Door de grondstof lijnzaadolie is het op natuurlijke wijze antibacterieel. Linoleum is een materiaal met een bijna neutrale CO2-balans.

Marmoleum is een natuurproduct makkelijk te onderhouden met een gemiddelde levensduur van 25 jaar - mits goed verzorgd. Bij beschadiging kan een Marmoleum vloer in veel gevallen zo gerenoveerd worden, dat de vloer er weer als nieuw uitziet. Architecten passen Marmoleum vooral toe in gebouwen waar vloeren veel te verduren hebben of de hygiëne op de voorgrond staat, zoals in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, zorgcentra, scholen of kantoorpanden.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op uw vloer, welke ondervloer er nodig is of vloerstalen bekijken? Onze specialisten staan ook voor u klaar. Wilt u meer uitleg over projectvloeren, advies of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in é én van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Marmoleum linoleum.