Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Overgordijnen

Overgordijnen zijn te maken in allerlei verschillende soorten en maten, deze zijn weer te gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden. Zo kunnen overgordijnen zorgen voor privacy, en houdt het nieuwsgierige ogen buiten. Overgordijnen zie je vaak als sfeerbepalende accessoire in openbare en kantoorruimtes.
Wat het materiaal betreft, valt er eindeloos te variëren tussen verschillende soorten stoffen. Ook motieven en kleuren zijn er ontelbare varianten, zo vindt u precies het gordijn wat bij de rest van de kantoorinrichting past.
U kunt vertrouwen op een nette afwerking, mooie stoffen & een goede levering.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Overgordijnen.