Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Rolgordijnen

Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen functie en decoratie. Eindeloze variaties zijn mogelijk door de afwisseling tussen de transparante en niet-transparante banen. Ook rolgordijnen zijn beschikbaar in een uitgebreide collectie, vol verschillende kleuren. Van de frissere en lichtere kleuren tot de sfeervolle en donkere tinten, van klassieke ontwerpen tot moderne dessins, van prachtig en helder daglicht tot complete verduistering.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg over raamdecoratie, rolgordijnen, luxaflex of jaloezieën, of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Rolgordijnen.