Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitrage

Voor Vitrage zijn verschillende stoffen te gebruiken, hierdoor kan het verschillende functies hebben. Bescherming van de privacy, reductie van licht of gewoon het brengen van een warme sfeer aan kale kantoorramen zijn slechts enkele voorbeelden voor het gebruik van vitrage.
De inval van licht in de ruimte wordt bepaald door de transparantie van de gekozen stof. Dit is geheel zelf te bepalen. Ook vitrages zijn er steeds meer met subtiele dessins.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg over raamdecoratie, vitrages, luxaflex of jaloezieën, of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitrage.