Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunt u geheel naar eigen keuze samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten stoffen. Vouwgordijnen kunt u laten voeren, of ongevoerd uit laten voeren. Zo zijn er ontzettend veel keuzemogelijkheden, die de gordijnen precies vormgeven naar persoonlijke smaak.
Maak van de kantoorinrichting één geheel, door de vouwgordijnen en overgordijnen in dezelfde stof uit te laten voeren, dit zorgt voor een warme, complete sfeer en uitstraling. Ook is er een volant toe te voegen om het effect van UV-straling op het gordijn tegen te gaan.
Ook voor draai- en kiep ramen waar u vouwgordijnen wilt hangen, is er natuurlijk een oplossing beschikbaar. Zijgeleidingen houden uw gordijnen prima op de gewenste plaats.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg over raamdecoratie, vitrages, vouwgordijnen of jaloezieën, of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vouwgordijnen.