Harde vloerbedekking

Projectvloeren van linoleum tot laminaat en van parketvloeren tot PCV, De Projectinrichter is een vloerspecialist. Goedkope projectstoffering tot exclusieve dure vloeren. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor harde of zachte vloerbekleding.

Zachte projectvloeren worden vaak gebruikt in kantoren, vergaderruimtes en voor de entree. Harde vloeren worden daarentegen gebruikt in trappenhuizen, keuken, gangen en pantry's. Een vloer bepaald onder andere de uitstraling van een ruimte, omdat de keus groot is adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keus. Welke vloer u ook kiest, onze vakmensen verwerken alle producten volgens de door de fabrikant voorgeschreven eisen.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op uw vloer, welke ondervloer er nodig is of vloerstalen bekijken? Onze specialisten staan ook voor u klaar. Wilt u meer uitleg over projectvloeren, advies of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in een van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

De Projectinrichter neemt graag alle zorg uithanden. Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie: linoleum, marmoleum, PVC, parket, tapijt, vinyl projectvloeren.

Meer...