Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Ondervloeren

Het egaliseren van ondergronden

Voor het plaatsen van de verschillende vloerbedekkingen die De Projectinrichter aanbiedt, is een goede ondergrond van groot belang. De ondergronden dienen volledig vlak en egaal te zijn. Voor de meeste harde vloerbedekkingen zoals linoleum | marmoleum, rubber vloeren en pvc vloeren is het daarom noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt. Anders ziet u elke oneffenheid, hoe klein dan ook. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

ondergrond egaliseren

Bij het egaliseren van de ondergrond moet u rekening houden met het type ondergrond. Voor een hout, gips gebonden of steenachtige ondergrond is een ander egalisatiemiddel nodig om een strakke, gladde egale ondergrond te realiseren.
Wij komen daarom altijd van te voren langs om de ondergrond te beoordelen en te bepalen met welke producten wij de vloer gaan egaliseren om een optimaal resultaat te behalen.

Verschillende soorten ondervloeren

Zodra de ondergrond geegaliseerd is, kunt u verschillende ondervloeren laten leggen, zoals isolerende of geluiddempende ondervloeren. Welke u kiest is afhandelijk van de omstandigheiden en uw wensen.

Het juiste adres voor het realiseren van een perfect eindresultaat

De Projectinrichter heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van harde en zachte vloeren Wij adviseren u graag, welke ondervloer het beste geschikt is bij de gekozen vloerbedekking. Hierna krijgt u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor levering en leggen.
Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Bel 088-650 12 34 of mail info@deprojectinrichter.com