Projecttapijt

Projecttapijt en vloerbedekking zijn over het algemeen zachte projectvloeren die vaak gebruikt worden in kantoren, vergaderruimtes en voor de entree. Als vloerspecialist hebben wij goedkope vloeren tot dure exclusieve tapijttegels. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor zachte, maar ook harde vloeren zoals PVC en Marmoleum.

Hoogwaardig projecttapijt voldoet aan strenge normen. De Polyamide vezels waar het tapijt van gemaakt is zorgen voor een hoge slijtvastheid en hebben een vuil werende werking. Kantoor tapijt bepaald onder andere de uitstraling van uw bedrijfsruimte.

Projecttapijt kopen doet u bij De Projectinrichter. In onze ruime collectie vloeroplossingen variëren de projecttapijt prijzen enorm. Voor elk budget bieden wij een passende vloer. Of u zoekt naar Forbo projecttapijt of Desso tapijttegels bij ons zit u goed. Omdat de keus groot is adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keus. Wilt u meer informatie bel 088-650 12 34 of bezoek onze projectstoffering showroom in Purmerend of Rotterdam. Geopend van ma - vr van 8.30 tot 17.00 uur.

De Projectinrichter neemt graag alle zorg uithanden. Bij ons kunt u ook terecht voor systeemwanden en raamdecoratie.

Meer...

carpet concept
Ege
forbo
interfaceflor
interfloor
leoxx
modulyss
nora flooring systems
tarkett
van-besouw
amtico
armstrong
desso
jabo
lano
m-i-d-carpets
object-carpet
therdex
shaw
vorwerk