Raamdecoratie: alles voor uw raam

Raamdecoratie en zonwering, alles voor uw raam. Van gordijnen tot lamellen en van houten jaloezieën tot verticale lamellen. Voor de projectmarkt raden wij vaak een combinatie van project raamdecoratie en zonwering aan.

Bij ons kunt u projectstoffering combineren en kiezen uit verschillende afwerkingselementen, uw raambekleding is hierdoor altijd uniek en anders. Ook voor afwijkende raam maten, maken wij graag passende projectgordijnen op maat. Een goedkope stof of juist iets exclusiefs. Het is belangrijk dat de gekozen stof past bij de ruimte, bijvoorbeeld semi-transparant, verduisterend of eenzijdig bedrukt. Door de juiste raamdecoratie, stofkeuze en kleuren komt een kamer tot zijn recht. Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting.

Isolerende Raamdecoratie

Raamdecoratie kan aardig wat warmte in uw werkruimte houden. Bij enkel glas adviseren wij vaak dubbele plisségordijnen met een aluminium coating, deze hebben een isolerende werking in vergelijking met andere soorten raambekleding. Wilt u meer informatie over raamdecoratie, gordijnen, zonwering, luxaflex of jaloezieën bel 088-650 12 34 of kom langs in een van onze showroom vestigingen, geopend van ma. - vr. van 8.30 tot 17.00.

De Projectinrichter neemt graag alle zorg uithanden. Bij ons kunt u ook terecht voor projecttapijt en systeemwanden.

Meer...