Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Systeemwanden

De Projectinrichter heeft voor u een uitgebreide systeemwanden collectie. Of u nu opzoek bent naar een glazen wand, metalstud wand of naar melamine wanden.
Onze wanden worden duurzaam geproduceerd in Nederland. U bent van harte uitgenodigd om het productieproces te komen bekijken of een bezoek te brengen aan één van onze showrooms.

glas systeemwand

Glaswanden

Glaswanden zijn leverbaar met enkel of dubbel glas. Door gebruik te maken van een glaswand geeft u een kantoorruimte een open en licht karakter.
Een glaswand geeft elk kantoor een bijzondere uitstraling. Met een glazen systeemwand kan een grote ruimte eenvoudig in kleinere ruimtes opgedeeld worden. Dit kan zowel met een glaswand van enkel als glaswand dubbel glas. Door het doorzicht lijken de kleinere ruimtes niet klein. Door het toepassen van een glazenwand wordt het ruimtelijke effect altijd behouden.
De glaswanden worden uitgevoerd in veiligheidsglas en behalen standaard een geluidsisolatiewaarde tussen de 36 en 40 DB.
De glaswanden voldoen aan alle veiligheidsnormen volgens NEN 3569. De maatvoering van de panelen kunnen naar wens ingevuld worden en zijn te voorzien van (blindeer)folie, fotoprints of zelfs met uw eigen bedrijfslogo.

glas systeemwand

Gipsvinyl Wand

Gipsvinyl wand scheidingswand wordt ook wel omega wand genoemd. Een gipsvinyl wand kan een grote ruimte in kleinere ruimtes opdelen. De wanden worden standaard uitgevoerd in een Durafort kleur naar keuze uit onze Nagano collectie. Indien gewenst kunnen wij ook andere collecties leveren van Durafort.
De omega scheidingswanden zijn snel gemonteerd en hebben een prachtige uitstraling. Een wand gemaakt van gipsvinyl geeft u de mogelijkheid om uw kantoor snel aan te passen. De wand is namelijk eenvoudig te demonteren en laat zich volledig hergebruiken.

glas systeemwand

Melamine wand

Een Melamine wand wordt ook wel 0-voegwand genoemd. Melamine kenmerkt zich door de strakke en moderne uitstraling. De panelen voorzien van melamine worden direct tegen elkaar geplaatst waardoor er een minimale voeg ontstaat.
Melamine systeemwanden worden veelal toegepast binnen de gezondheidszorg, scholen, kantoren en kinderdagverblijven, waarbij hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. De harde krasvaste melamine laag is sterk, stootvast en goed te onderhouden.

Metalstud wand

Metalstud wanden zijn vlak afgewerkte gips wanden die het uiterlijk hebben van een vaste wand. De metalstud kantoorwanden zijn ideaal voor het flexibel inrichten van kantoren. De wanden staan bekend om hun snelle montage en geluidsisolerende werking.

Het juiste adres voor wanden

De Projectinrichter heeft door zijn ruime ervaring en kennis een groot marktaandeel op het gebied van kantoorinrichting | projectinrichting scheidingswanden. Graag komen wij bij u de wanden inmeten, vervolgens verzorgen wij voor u een tekening, hierna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat voor levering en montage. Aangezien wij de productie in Nederland hebben is de levertijd snel.

Bel 088-650 12 34 of mail info@deprojectinrichter.com