Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Horecainrichting

Horecainrichting of bedrijfsrestaurant inrichting. Bent u van plan uw horeca gelegenheid opnieuw in te richten of te verbouwen? Of wilt u een restaurant inrichten, café inrichten of hotel inrichting starten? Wij ontzorgen u graag en nemen de gehele inrichting van u over. De Projectinrichter heeft juist de focus liggen op prijs en kwaliteit, natuurlijk wilt u niet te veel geld uit geven dat begrijpen wij als geen ander. Bekijk hier onze ruime collectie restaurantmeubilair.

Laat u verassen door de prijs kwaliteit en kennis.

Veel horecagelegenheden zijn door De Projectinrichter ingericht of heringericht. Horeca inrichting vraagt om specifieke kennis want de Horecawet stelt een aantal eisen aan de inrichting van een bedrijf.

Zo moeten nieuw te bouwen horecagelegenheden volgens het bouwbesluit een hoogte hebben van 2.60m. Daarnaast moet de ruimte beschikken over een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting. Naast alle gestelde eisen houden wij uiteraard ook nog rekening met de wensen van de klant zelf. Als projectinrichter zijn wij op de hoogte van alle horeca inrichting eisen en zijn gewend hier aan te voldoen.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van horecainrichting.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.