Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting, overgang naar het nieuwe werken of een complete bedrijfsverhuizing. Of wilt u uw bedrijf moderniseren en een passende manier van werken voor uw organisatie? Wij hebben een ruime collectie kantoormeubelen en graag adviseren wij u hierover. Graag ontzorgen wij u en nemen de hele inrichtingsopdracht uit handen.

Al ruim 10 jaar zet De projectinrichter zich in voor kantoor- en projectinrichting. Dit vraag om kennis. Er zijn namelijk veel regels en richtlijnen waarmee rekening gehouden dient te worden.

Bij het inrichten of het herinrichten van een kantoorpand houden wij rekening met de akoestiek, lucht, klimaatbeheersing maar natuurlijk ook de ergonomie. Daarnaast geven wij ARBO advies voor de perfecte werkplek. Zowel een bureau als de stoel moeten goed ingesteld zijn, dit is vaak gebruiker afhankelijk. Als onafhankelijke inrichter weten wij precies met welke regels en ARBO normen wij rekening moeten houden. De Projectinrichter heeft juist de focus liggen op de prijs en kwaliteit, natuurlijk wilt u niet te veel geld uit geven dat begrijpen wij als geen ander.

De Projectinrichter heeft al een groot aantal kantoorpanden ingericht. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van kantoorinrichting.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.