Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Overheidsinrichting

De Projectinrichter is kind aan huis bij veel overheidsinstellingen. Kantoorinrichting of juist de stap naar het nieuwe werken is ons niet vreemd. Bij het inrichten van een overheidsinstellingen houden wij rekening met klimaatbeheersing, akoestiek, lucht en ergonomie. Bekijk onze ruime collectie kantoormeubelen.

Bekijk hieronder het overzicht van enkele voorbeelden van overheidsinrichting.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.