Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Projectstoffering

Projectstoffering referenties ter inspiratie voor uw totaalinrichting projecten. Of het nu gaat om vloerbekleding zoals; tapijt, PVC, marmoleum of tapijttegels De Projectinrichter verzorgt grote projecten met verschillende vloeroplossingen. Ook hebben wij veel referentie projecten als het gaat om gordijnen, raamdecoratie en wanden. Hieronder ziet u een aantal projecten staan. In overleg kunt u altijd een bezoek brengen aan een van onze referenties. U kunt zich ook laten inspireren door onze ruime collectie projectstoffering.

Bekijk hieronder het overzicht van onze referenties op het gebied van projectstoffering.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.