Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Schoolinrichting

Schoolinrichting, open leercentrum of ontmoetingspleinen. Bij het inrichten van een onderwijsinstelling of klaslokalen moet er rekening gehouden worden met verschillende facetten. Een ruimte waarin studenten zich moeten kunnen concentreren. Leren moet inspirerend zijn, aangenaam, functioneel maar ook ergonomisch verantwoord. Bekijk onze ruime collectie kantoormeubelen die toepasbaar zijn in onderwijsinstellingen.

De Projectinrichter heeft al verschillende Universiteiten en Hogescholen ingericht. Bij de inrichting houden wij uiteraard rekening met de wensen van de klant. Daarnaast combineren wij kleur, licht, de routing en het meubilair tot een eenheid. Als projectinrichter ondersteunen wij u volledig bij het inrichten van de meest ideale en inspirerende schoolomgeving. De Projectinrichter heeft juist de focus liggen op de prijs en kwaliteit, natuurlijk wilt u niet te veel geld uit geven dat begrijpen wij als geen ander.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van referenties schoolinrichting.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.