Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Zorginrichting

Zorginrichting of polikliniekinrichting. Bent u van plan om kliniek of zorginstelling te openen of te verhuizen? Of wilt u uw zorgcentrum of kliniek verbouwen/moderniseren? Bekijk onze ruime collectie zorgmeubilair of geef deze opdracht uithanden aan een projectmanager deze verzorgt uw Turn key zorginrichting.

Wij zetten ons steeds vaker in voor het ontwerpen, verbouwen, inrichten of het uitbreiden van klinieken, operaties kamers (OK) en zorginstellingen. Zorginrichting vraagt om specifieke kennis over wet- en regelgevingen.

Medische instellingen moeten voldoen aan (ver)bouwvoorwaarden zoals milieuwetgeving, de eisen van de brandweer en het bouwbesluit. Daarnaast houden wij ook rekening met de wensen van onze klant. In de ontwerpfase van zorgcentra moet rekening gehouden worden met eisen die verband houden met de uitoefening van een medisch beroep. Luchtbehandeling, hygiëne maar ook de eisen van het College Bouw Zorginstellingen, de Stichting Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Als onafhankelijke inrichter kennen wij de vereisten en zijn gewend om hieraan te voldoen.

De Projectinrichter heeft al een groot aantal projecten in de zorgsector gerealiseerd. Bekijk hieronder enkele voorbeelden referenties zorginrichting.

Kantoormeubelen | kantoorinrichting referenties ter inspiratie voor uw inrichtingsproject. Kantoor inrichten? Hierbij zoekt u een partner, welke hier voldoende ervaring meer heeft. Om dit te bewijzen hebben wij onderstaand enkele voorbeelden van referentieprojecten. Dit zijn slechts enkele van de vele inrichtingsprojecten. In de menu balk aan de linkerzijde, kunt u meer projecten vinden per soort inrichting.

Het nieuwe werken is ons ook niet vreemd. Wenst u een project te bezoeken of bent wilt u advies, neem dan contact op met ons hoofdkantoor en bel 088-650 12 34.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showroomvestigingen; De Projectinrichter showroom Purmerend of De Projectinrichter showroom Rotterdam.