Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Satelliet meubelen | horecameubilair

Satelliet meubelen is specialist in horecameubilair voor horecagelegenheden | hospitalitymarkt. De brede collectie horecameubelen omvat sfeervolle producten die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden. Satelliet is in 1971 opgericht door Jan van der Wouw en Luck Jansen. Er werd voornamelijk gehandeld in cafémeubilair vanuit een woonhuis in Breda. Inmiddels is Satelliet uitgegroeid tot een toonaangevende horecaleverancier met een zeer uitgebreide restaurantmeubel collectie.

Satelliet geeft graag vorm aan de inrichting van hedendaagse horecagelegenheden. Van bruin café tot trendy loungeclub of knusse lunchroom. Satelliet heeft de meubilair collectie samen gebracht in inspirerende showrooms. Showroom Satelliet Breda, hier zit tevens het hoofdkantoor gevestigd. Satelliet showroom Amsterdam, op deze locatie zijn diverse partners te ontmoeten.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Satelliet