Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Softline Design kantoormeubelen

Softline design kantoormeubelen zijn innovatieve meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Bij het produceren van het meubilair worden innovatieve constructies en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Alle moderne gestoffeerde meubels worden in Denemarken, in eigen fabriek, gemaakt. Bij elk meubelontwerp draait het om design, kleur en functionaliteit. Softline meubelen bestaan al sinds 1979 en de kleurrijke ontwerpen zijn over de hele wereld te vinden.

Softline werkt samen met toonaangevende internationale ontwerpers die alle dezelfde passie delen 'creativiteit en kwaliteit'. Elke ontwerper heeft zijn of haar unieke kijk op de huidige trends in de meubelindustrie, wat resulteert in de innovatieve softline meubelcollectie. De comfortabele en functionele design meubels zijn perfect voor het inrichten van kantoren, maar kunnen ook toegepast worden in de woningmarkt De meubels worden verkocht in high end design winkels en via dealers.

Softline is bekend geworden met een ontwerp van Kurt Brandt Pax bank. Deze bank kan eenvoudig omgezet worden in een tweepersoonsbed en werd een groot verkoopsucces. Naast de bank creëerde hij een hele reeks toonaangevende meubels in de jaren '80 en '90. Na de dood van Kurt Brandt in 1997, begon Softline te werken met een aantal nieuwe ontwerpers. Een van hen was de jonge ontwerper Flemming Busk, die de helft is geworden van Busk + Hertzog. Dit ontwerp duo heeft een aantal unieke ontwerpen voor Softline gemaakt en zijn de toon voor de toekomst. Elk jaar worden de nieuwste ontwerpen tentoongesteld op de toonaangevende internationale meubelbeurs beurzen in Milaan, Parijs en Keulen.

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Softline