Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Duurzaam kantoormeubilair, duurzaam ondernemen

De Projectinrichter heeft voor u diverse leveranciers met verschillende collecties kantoormeubelen samengesteld, welke aan de hoogste eisen voldoen die de Nederlandse overheid hieraan stelt. Duurzaam ondernemen zit in het zorgvuldig omgaan met mensen en materialen. Het voorkomen van verspilling van energie, water en grondstoffen is dan ook voor ons altijd al een belangrijk aandachtspunt geweest en het respectvol behandelen van onze medewerkers is voor ons vanzelfsprekend.

Zorg voor onze medewerkers

Wij gaan op een respectvolle manier om met mensen, zowel binnen als buiten onze organisatie. Wij bieden onze werknemers opleidingen, een gezonde werkomgeving en een goed beloningssysteem. Successen moet je vieren dat doen we dan ook met ons hele team.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een integraal onderdeel van al onze bedrijfsprocessen welke bij veel leveranciers door een MVO-beleid is geformaliseerd.
Belangrijke certificaten zijn ISO 9001 (kwaliteitszorg) en ISO 14001 (milieuzorg), MVO Nederland en Ilo het Europese keurmerk. Hieronder een aantal belangrijke kenmerken van onze leveranciers die bezig zijn met MVO. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waar De Projectinrichter volledig achter staat.

Een eerlijke productie

Het productieproces vindt plaats in eigen fabrieken en uitbesteding vindt plaats bij bedrijven in de regio, dus geen outsourcing naar lagelonenlanden.

Sociaal betrokken

Het bieden van ruimte aan doelgroepen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt en jongeren de kans bieden om werkervaring op te doen, het sponsoren van culturele evenementen, goede doelen en sportverenigingen.

Sponsoring

De Projectinrichter doneert aan www.Virlanie.org een weeshuis in Manilla, diverse kindervoetbalteams, kinderhockeyteams, kortom echt bedoeld voor de kinderen.

Tsunami in de Filippijnen

We hebben 2 vrachtwagens met water gekocht voor de slachtoffers van de Tsunami.

Duurzame productontwikkeling

Bij de ontwikkeling van de producten is rekening gehouden met het gebruik van zo veel mogelijk duurzame, scheidbare en recyclebare materialen. De hoeveelheid benodigde grondstoffen wordt door het gebruik van nieuwe technieken tot een minimum beperkt.

Schoon productieproces

Bij het productieproces komen geen schadelijke stoffen vrij, wordt geen energie en water verspild en wordt afval tot een minimum beperkt. De afvalstoffen die vrijkomen worden direct bij de bron gescheiden en in separate stromen aangeboden voor recycling.

Zuinig met (groene) energie

Het gebruik van groene stroom, besparende voorzieningen, bewustwording van het personeel ten aanzien van energiebesparing.

Lange levensduur, duurzaamheid

Het garanderen van een lange levensduur van de producten door tijdloze vormgeving, gebruik van hoogwaardige materialen, een modulaire opbouw en een naleveringsgarantie.

Elektrische auto′s

Onze directie rijdt in elektrische auto′s. Het is mogelijk om tijdens een bezoek aan onze showrooms uw elektrische auto op te laden.

Zuinige auto′s

De Accountmanagers van De Projectinrichter rijden allen in een zuinige auto, waardoor De Projectinrichter zelfs een milieusubsidie (MIA-WIA regeling) heeft gekregen welke wij weer hebben geïnvesteerd in een duurzame werkomgeving. Overigens zijn al onze auto′s gekocht en niet geleased waardoor er een gezonder ondernemers klimaat is.

Zonnepanelen

De holding van De Projectinrichter is voorzien van 44 zonnepanelen deze leveren 11.000 Watt.

Verantwoord verpakken

Terugdringing verpakkingsfolie, retour nemen en hergebruik van karton en andere verpakkingsmaterialen.

Beperking van transport

Het beperken van transport doordat een productieproces in eigen fabriek plaatsvindt en door de keuze van voornamelijk Europese toeleveranciers. Daarnaast het hebben van een efficiënte transportplanning voor het vervoer van de producten en gebruik maken van vrachtwagens die voldoen aan de Euro V-norm.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op 088-650 12 34.

duurzaam kantormeubilair duurzaamheid