Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantoormeubilair nieuws

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

Het laatste nieuws over gerealiseerde projecten van De Projectinrichter, nieuwe merken, nieuwe modellen en algemeen kantoormeubilair vind je nu ook op Facebook. Volg de Projectinrichter om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn!
De Projectinrichter op Facebook

28 juli 2015

Nieuw merk in de collectie van De Projectinrichter!

Op zoek naar een opvallende bank voor in de lobby, wachtkamer of entree? Met Versus zit je goed!
Wat leuk om te weten is, is dat Versus duurzaam werkt. Zo werken zij onder andere met masoniet. Masoniet is een watervast hardboard dat op basis van olie is vastgelijmd. De platen bestaan uit samengeperste lange houtsnippers. In tegenstelling tot veel andere samengeperste panelen wordt bij de productie van masoniet geen harsen op basis van formaldehyde toegevoegd om de vezels te laten binden. Het is daarom ook milieuvriendelijk en duurzaam.
Bekijk de collectie van Versus. De Brick van Versus

16 juli 2015

Marnix Academie heeft nieuw kantoormeubilair

De Marnix Academie is sinds 1984 een onderwijsinstelling en biedt verschillende lerarenopleiding aan en telt circa 1500 studenten en 150 medewerkers. Ze beschikken over veel verschillende soorten ruimtes en faciliteiten, zoals een mediatheek en diverse computerpleinen. In samenwerking met BYTR architecten hebben wij de mediatheek voorzien van nieuw meubilair om zo rustig boeken of ander lesmateriaal door te nemen. Daarnaast hebben wij in verschillende computerruimtes nieuwe bureaustoelen van Haworth, stoelen van HAY, ladeblokken van Markant en scheidingswandjes van In Zee geplaatst. Meer informatie en inspiratie? Bekijk dan de referentiefoto’s.

6 juli 2015

Nieuwe tekeningen en nieuwe ideeën

De showroom in Purmerend krijgt steeds meer vorm en de planning is dat we eind september onze klanten alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair en projectstoffering kunnen laten zien. Neem nu alvast een kijkje op onze site voor projectstoffering Tekeningen voor nieuwe showroom Purmerend

29 juni 2015

Vet en vingerafdrukken hebben geen kans

We hebben het allemaal wel eens aan de hand gehad: teleurstelling over een donkere tint HPL waarop je elke vingerafdruk ziet staan. Castelijn heeft hier een oplossing voor: met de wonderbaarlijke HPL Fenix is dat verleden tijd. Zelfs op zwart krijg je geen enkele vingerafdruk zien. En ... een ander groot voordeel van dit super matte materiaal is dat krasjes door middel van wrijving eruit gepoetst kunnen worden!
Bekijk ons aanbod van Castelijn kantoormeubilair
Ook Pfleiderer, producent van houtproducten, waaronder Duropal en Thermopal heeft met de Duropal-HPL XTreme ook voor matte oppervlakte de oplossing

25 juni 2015

Nieuwe werkplek voor Blömer accountants en adviseurs

Een verouderde werkomgeving werkt niet meer. Zo dacht Blömer accountants en adviseurs er ook over.
Designanders heeft dit mooie en rustige ontwerp gemaakt waarvan wij de meubels hebben geleverd.
Het entree is ontworpen als een geheel open multifunctionele ruimte waar zowel gasten worden ontvangen als dat de medewerkers kunnen werken. De banken van Satelliet Meubelen BV en HAY zijn hier geplaatst.
Wij wensen de accountants van Blömer veel werkplezier in hun veranderde werkomgeving in Nieuwegein. Nieuwe werkplek voor Blömer accountants en adviseurs

15 oktober 2014

Orgatec 2014

Met een ruime vertegenwoordiging zal De Projectinrichter aanwezig zijn op Orgatec 2014.
Van 21 t/m 25 oktober zal deze Modern Office & Facility beurs in Keulen plaatsvinden.

Wij hopen u te mogen ontmoeten.

1 augustus 2014

Haworth "Back on track"

De Projectinrichter is onlangs op bezoek geweest bij Haworth, waar de laatste ontwikkelingen getoond werden.

De volgende noviteiten zullen tijdens Orgatec 2014 worden gepresenteerd:
Haworth Windowseat, Haworth Openest, Haworth Meet You, Haworth Harbor Work Lounge.

Verder zal er een nieuwe meubellijn van Haworth worden gepresenteerd, waaronder bureaus, vergadertafels, wanden en appellades.

Hiernaast is Dhr. Henning Figge uitgeroepen tot nieuwe verkoopdirecteur. Verder is Patricia Urquiola de vaste designer van Haworth.

Kortom: Haworth is back on track!

Kantoormeubelen

5 juni 2014

Provada beurs 2014 was een succes!

Samen met onze partners Sodexo, AOS, Facilicom, Humanagement, FMN, Forbo, Planon en Bruynzeel hebben we er een geslaagd event van gemaakt.

Bedankt voor jullie komst!

Kantoormeubelen

20 mei 2014

De Projectinrichter nodigt AOS uit om een presentatie te geven op de Provada beurs.

Dinsdag 3 juni om 15:30 uur presenteert Willem van Ansem, vastgoedadviseur AOS in samenwerking met De Projectinrichter BV het onderwerp Verborgen Leegstand, een van de meest voorkomende problemen in de vastgoedmarkt.

Tijdens deze presentatie zal worden gesproken over slimme onderhuur opties van leegstaande kantoorruimtes en de nieuwe ontwikkelingen in de huidige vastgoedmarkt. Deze presentatie zal plaatsvinden op het FM Plein op de Provada beurs en zal om 16:00 uur worden afgesloten met een drankje en een hapje.

Bekijk hier het complete persbericht.

Bezoek ons op de Provada beurs in Amsterdam RAI op 3,4 en 5 juni.
FM Square, hall 11 stand 36.

Kantoormeubelen

7 mei 2014

22 mei OFF SITE showroom event De Projectinrichter.

Bent u van plan om Design District te bezoeken?
Veel van de Design District leveranciers heeft De Projectinrichter in de kantoormeubelen collectie.


Donderdag 22 mei heeft De Projectinrichter een OFF SITE showroom event in Purmerend met vele noviteiten. U bent van harte welkom.
Bezoek onze showroom op de Voltastraat 8 in Purmerend. Bekijk onze nieuwe kantoormeubelen en laat u inspireren.

Kantoormeubelen

15 april 2014

Kantoormeubelen "Niet zoeken, maar vinden" op 10e editie van Provada beurs

Provada kantoormeubelen. De Provada beurs vind dit jaar voor de 10e keer plaats op 3,4 en 5 juni in Amsterdam RAI.

De Projectinrichter zal dit jaar deelnemen op de Facility Management Square met een mooie stand, samen met onze partners Bruynzeel, Facilicom, Sodexo, FMN, Forbo, Humanagement en Planon. Lees hier meer over in de Provada nieuwsbrief.

Tijdens deze beurs zullen wij de vernieuwde website "Niet zoeken, maar vinden" presenteren.
Deze beurs is het jaarlijks ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Gedurende de Provada beurs krijgen ontwikkelaars, consultants, retailers, eindgebruikers en woningcorporaties de gelegenheid om ideeën en visies met elkaar te delen.

Bezoek ons op de Provada beurs in Amsterdam RAI op 3,4 en 5 juni.
FM Square, hall 11 stand 36.

Kantoormeubelen

8 april 2014

Minister Kamp opent project van De Projectinrichter BV

Op 7 april werd het nieuwe kantoor van Monpellier Venture, Center for Applied Games, officieel geopend door Minister Kamp minister van Economische zaken. In samenwerking met Interieurarchitecten Hubert van Keulen en Valery Chong heeft De Projectinrichter BV een mooie inrichting gerealiseerd.
Toegepaste kantoormeubelen zijn o.a. Cowerk werkplekken, Vitra bureaustoelen, Artemide lampen, Offecct poeven en Hay stoelen.

Projectinrichting
14 feburari 2014

De Projectinrichter BV heeft Cargill opgeleverd

Het pand welke op Schiphol staat is samen met D+Z architecten en projectmanagers geheel ingericht. Bij de inrichting heeft De Projectinrichter het nieuwe werken centraal gezet, er staan diverse werkplekken en belfauteuils in het pand. Bekijk hier meer Cargill referentie foto's. Voor De Projectinrichter, opgericht in 2001, is dit het grootste inrichtingsproject sinds het bestaan. Bij Cargill werken wereldwijd circa 142.000 personen.

Projectinrichting

21 januari 2014

Kantoormeubelen "Niet zoeken, maar vinden" op vakbeurs Facilitair 2014

Graag blikken wij terug op vakbeurs Facilitair 2014. Van 15 tot en met 17 januari hebben wij onze nieuwe website "Niet zoeken, maar vinden" gepresenteerd. Bekijk de terugblik film van onze stand en website. Naast de website werden er op onze stand Vitra meubelen gepresenteerd.


16 januari 2014

Impressie vakbeurs Facilitair stand De Projectinrichter

Een leuke impressie van De Projectinrichter op vakbeurs Facilitair. Trots vertelt Rimmer Stumpel wat wij op de beurs doen, het presenteren van onze nieuwe website "Niet zoeken, maar vinden". Nieuwsgierig geworden? Loop dan even langs onze stand 3.062.


06 januari 2014

Nieuwe website: "Niet zoeken, maar vinden"

Over 9 dagen gaat onze nieuwe website live: "niet zoeken, maar vinden"
De Projectinrichter kantoormeubelen presenteert tijdens vakbeurs Facilitair, stand 3.062, een compleet nieuwe website: "niet zoeken, maar vinden".

Ruim 30.000 afbeeldingen
Zeer innovatieve functie om te vinden
Informatie platform | Ergonomie | Arbonormen
Architecten inlog

Bezoek ons in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch op 15, 16 en 17 januari 2014, stand 3.062.

kantoormeubelen

19 december 2013

Rekenmeester vs vormgever

Op 12 december was De Projectinrichter aanwezig bij de Battle tussen de workplace consultant Pauline Folkers CBRE en creative director Ramon Beijen CBRE. De battle was heel goed opgezet en het publiek werd actief betrokken bij de stellingen over fuctionaliteit versus ontwerp. Iedereen kreeg een bordje waarmee ze konden stemmen. De conclusie was dat het ontwerp toch meer stemmen kreeg dan functionaliteit. Een goed idee en zeker voor herhaling vatbaar.

kantoormeubelen

11 december 2013

Inrichting bedrijfsrestaurant UP Office Building

In samenwerking met een projectmanagementbureau weer een mooi project gerealiseerd. Bij de totaalinrichting van het bedrijfsrestaurant is er aandacht besteedt aan het kiezen van meubilair, materiaal en kleur.

kantoormeubelen

26 november 2013

Stand vakbeurs Facilitair visuele weergave

Van 15 t/m 17 januari 2014 staat De Projectinrichter op de vakbeurs Faciliar, stand 3.062. Hier onder een visuele weergave van onze stand.

kantoormeubelen

24 oktober 2013

De Projectinrichter maakt inrichting ontmoetingsruimte mede mogelijk

De inrichting van de ontmoetingsruimte van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van De Projectinrichter. Simone Kleinsma opende dinsdag 22 oktober een nieuwe ontspanningsruimte in het SLAZ. De ruimte op de vierde verdieping is bedoeld voor patiënten en bezoekers en werd mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het Amsterdamse ziekenhuis. "Wachten op uitslagen of onderzoeken is nooit leuk, maar de omgeving waarin je zit kan dan een enorm verschil maken. Deze ruimte is warm en huiselijk. Er is ruimte om te lezen, een spelletje te doen of gewoon even televisie te kijken. Door de prettige sfeer en de mogelijkheden tot ontspanning voel je je vanzelf iets beter", aldus Simone Kleinsma ambassadeur van de Stichting Vrienden van het Amsterdamse ziekenhuis.

kantoormeubelen

16 oktober 2013

Presentatie website De Projectinrichter

De Projectinrichter presenteert op vakbeursfacilitair een nieuwe website; "NIET ZOEKEN MAAR VINDEN".

Bezoek ons op vakbeurs Facilitair Brabanthallen 15, 16 en 17 januari 2014 stand 3.062

kantoormeubelen

24 september 2013

Terugblik Dam tot Damloop

De Projectinrichter, bestaande uit 40 runners, leverde een mooi prestatie tijdens de Dam tot Damloop. Om 13.00 uur ging ons team van start op de Prins Hendrikkade, via de IJtunnel richting hartje Zaandam. Een geslaagde, zonnige middag waar wij met veel plezier op terugblikken.

kantoormeubelen

20 september 2013

Vakbeurs Facilitair 2014

De Projectinrichter neemt deel aan vakbeurs Facilitair, bezoek ons in Brabanthallen 15,16,17 januari 2014 stand 3.062. De voorbereidingen voor de zestiende editie van vakbeurs Facilitair zijn in volle gang. We komen weer met een mooie stand, waar diverse Vitra meubelen gepresenteerd worden. Bent u nieuwsgierig? Bezoek ons dan op stand, nummer 3.062.

Vakbeurs Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het vak evenement in de facilitaire sector. Op deze beurs bieden professionals een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management.


De Projectinrichter
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Stand: 3.062


kantoormeubelen

Meer
13 september 2013

De Projectinrichter is officieel Vitra dealer

De Projectinrichter is nu officieel partner van Vitra meubelen. Hiermee bieden wij, als projectinrichter, een compleet scala aan meubelen die veelzijdig toe te passen zijn. Vitra is een uniek design label en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden; Charles en Ray Eames, Jean Proeve, Jasper Morrison en Hella Jongeruis. De Projectinrichter is trots op het feit dat vele design klassiekers nu ook door ons voorgesteld en verkocht kunnen worden.


Na een langdurig beoordelingsproces en een aantal keer om de tafel met de directie heeft Vitra besloten De Projectinrichter partner te maken. Beide organisaties zagen een match op het gebied van kennis- en kwaliteitsniveau, showroom, medewerkers en interesses.


Door middel van Vitra producttrainingen willen wij Vitra meubelen eigen maken. Bij De Projectinrichter staan product kennis, professionaliteit en service hoog in het vandaal. Met deze overeenkomende waarde hopen wij een langdurige samenwerking voort te zetten.

kantoormeubelen

4 september 2013

Wiesner Hager Poi NPR bureaustoel

De Wiesner Hager Poi bureaustoel is goedgekeurd voor de strenge arbo norm NPR 1813.
Bekijk hier alle NPR 1813 bureaustoelen van De Projectinrichter.

kantoormeubelen

28 augustus 2013

Kantoorinrichting Eyeworks

De Projectinrichter Wenst Eyeworks veel succes in het nieuwe kantoorpand.
Wij leggen de laatste hand aan de inrichting van het monumentale pand aan het Raamplein in Amsterdam, wat dient als het hoofdkantoor van Eyeworks Holding.

kantoormeubelen

30 juli 2013

Kantoormeubel specialisten trainen voor Damloop

De Projectinrichter neemt op zondag 22 september 2013 met 40 kantoormeubel specialisten deel aan de Dam tot Damloop. De voorbereidingen worden getroffen; het maken van een draaiboek maar ook het trainen is al begonnen.


Vorig jaar is er binnen het deelnemende team van De Projectinrichter een mooi record van 1.09:15 neergezet. Deze aankomende Damloop hopen wij natuurlijk dit record te verbreken.

kantoormeubelen

09 juli 2013

De Projectinrichter gaat over op elektrisch rijden!

De directie heeft de keus gemaakt om over te gaan op elektrische rijden met onder andere de Volvo V60 Plug-in Hybrid. Dit vanuit het oogpunt maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Laadt u elektrische auto gratis, eenvoudig en duurzaam op tijdens een bezoek aan onze showroom.

kantoormeubelen

01 Mei 2013

Uitnodigend en comfortabel!

Ontdek het zitcomfort van de Wiesner Hager Poi. De bureaustoel met hoogwaardig design en bedieningsgemak is nu ook te bewonderen in onze showroom. De Poi staat voor hoog zitcomfort en ergonomische functionaliteit. Daarnaast kan de stoel op de lichaamsmaten van de gebruiker worden afgestemd.

De veelzijdige Poi is bekroond met een Roddot aword 2013. Midden 2013 wordt er ook een stoel met NPR normering verwacht. Meer informatie over de Poi of over andere bureaustoelen, neem dan contact met ons op.

kantoormeubelen

29 April 2013

Design District 2013!

Het designteam van De Projectinrichter gaat vrijdag 7 juni naar Design District op het Hembrugterrein in Zaandam. Op deze elfde editie presenteren ruim 140 fabrikanten, importeurs of ontwerpers hun noviteiten op het gebied van hedendaagse kantoormeubelen en interieurdesign.

Het vakevenement biedt een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze showroom in Purmerend. Wij presenteren hier de nieuwste modellen meubilair. Diverse architecten hebben positief gereageerd en komen bij ons langs. Ook nieuwsgierig naar onze showroom? Kom langs op vrijdag 7 juni 2013.

kantoormeubelen

26 April 2013

Aanbesteding Gemeente Noordoostpolder gewonnen!

De Projectinrichter heeft de aanbesteding van Gemeente Noordoostpolder gewonnen. Het nieuwe werken doet ook bij deze gemeente zijn intrede. Ons team heeft zich ingezet voor de inrichting van flexibele werkplekken en grote werkruimtes 'het nieuwe werken' klaar te maken. Hier is onder andere Globe Zero4 Shelter toegepast.

Steeds vaker wordt ons kenniscentrum "De Projectinrichter" gevraagd voor advies voor een nieuwe manier van werken zoals het nieuwe werken. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Houd dan onze referentie pagina in de gaten.

kantoormeubelen

18 April 2013

Opening Marks & Spencer Amsterdam

Het Britse warenhuis Marks & Spencer heeft gisteren, 17 april, de deuren van een nieuwe winkel geopend in de Kalverstraat. Na tien jaar afwezigheid is het warenhuis teruggekeerd in het Amsterdamse straatbeeld op ongeveer vijfhonderd meter afstand, waar ze 10 jaar geleden de deuren gesloten hebben. De officiële opening is verricht door hockeyster Naomi van As.

De Projectinrichter heeft bijgedragen aan het ontwerp van de nieuwe winkel. Er zijn diverse meubelen geleverd voor het inrichten van de winkel, werkplekken en restaurantmeubilair voor de bedrijfskantine. Nieuwsgierig naar het eindresultaat; bezoek dan de winkel aan de Kalverstraat!

kantoormeubelen

15 April 2013

Vepa update!

Het kennis en adviescentrum van De Projectinrichter wordt steeds slimmer. Afgelopen week hebben acht medewerkers een technische training van Vepa gevolgd. Ons team is weer helemaal up-to-date over de laatste ontwikkelingen van Vepa kantoormeubilair.

Onze adviseurs volgen regelmatig producttrainingen, zodat wij de intermediair, architecten- en projectmanagementbureaus beter kunnen bedienen.

kantoormeubelen

3 April 2013

De Projectinrichter, 10-jarig bestaan

Het is alweer 10 jaar geleden dat Rimmer Stumpel en Patrick Aarts in Purmerend begonnen zijn met de oprichting van de onafhankelijke kantoorinrichter, De Projectinrichter. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot 30 medewerkers met drie vestigingen, in Purmerend, Rotterdam en Tilburg.

De Projectinrichter is één van de weinige partijen die momenteel een groei doormaakt. Met gepaste trots noemen wij dat een veelzeggend fenomeen. Het 10-jarige bestaan heeft het team gevierd op de Oost Middellandse Zee met de MSC Fantasia. Een cruise die vertrokken is vanuit Venetië naar Split.

kantoormeubelen

25 Maart 2013

Inschrijving Dam tot Damloop 2013!

Op zaterdag 30 maart start de inschrijving voor de Dam tot Damloop. Wil jij dit jaar weer met ons team meelopen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met jouw contactpersoon van De Projectinrichter. De inschrijving sluit namelijk zodra het deelnemerslimiet bereikt is.

De Dam tot Damloop vindt plaats op zondag 22 september 2013. Ben je van plan om mee te lopen noteer deze datum dan alvast in je agenda.

kantoormeubelen

20 Maart 2013

De Projectinrichter bestaat 10 jaar!

Vanwege ons 10-jarige bestaan gaan wij een cruise maken vanuit Venetië. Voorafgaand brengen wij een bezoek aan een van onze leveranciers, Arper.

Wij vertrekken aanstaande vrijdag 22 maart in de ochtend. Onze showroom zowel Purmerend als Rotterdam zijn gewoon te bereiken.

kantoormeubelen

13 Maart 2013

De Projectinrichter gaat naar 'Salone del Mobile'.

Op 9 april 2013 gaat het designteam van De Projectinrichter samen met twaalf architecten naar de meest spraakmakende designbeurs 'Salone del Mobile' in Milaan. De beurs biedt talloze inspirerende presentaties en introduceert nieuwe designers en producenten op het gebied van meubeldesign.

Salone del Mobile is de grootste designbeurs ter wereld voor interieurontwerp, waaronder meubels. Dit jaar vindt de beurs plaats van 9 t/m 14 april. Ons designteam laat zich hier dan ook graag informeren over de laatste trends en ontwikkelingen binnen meubelindustrie. kantoormeubelen


07 Maart 2013

De Projectinrichter staat in de PI

In samenwerking met een architectenbureau hebben wij het Drents Archief getransformeerd tot een lichte en toegankelijke publiekstrekker met passend meubilair. Van het inrichtingsproject staat een mooie reportage in de PI. Dit is het vakblad voor project en interieur in Nederland en België. kantoormeubelen


12 Februari 2013

Nieuw in de showroom

In de showroom van De Projectinrichter in Purmerend hangen nu de BuzziWings van Buzzispace. Daarnaast zijn er ook een aantal zitmeubelen van Hay bij gekomen, waaronder de About a Lounge Chair en About a Stool. kantoormeubelen


4 Februari 2013

Terugblik Vakbeurs Facilitair januari 2013

Van 16 t/m 18 januari heeft De Projectinrichter kantoormeubelen gepresenteerd op de Vakbeurs Facilitair. Op de beurs werd een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management aangeboden.

Bij de stand van De Projectinrichter werden diverse kantoormeubelen gepresenteerd. Daarnaast konden (potentiële) klanten hier terecht voor kantoor- en projectinrichting advies, ARBO en ergonomisch advies en vooral een onafhankelijk advies door de ruime collectie.

Graag blikken wij even met u terug op onze kantoormeubel presentatie, stand en de succesvolle dagen op de Vakbeurs Facilitair 2013. Bekijk nu de onderstaande film.


16 Januari 2013

Vakbeurs Facilitair

De Vakbeurs Facilitair is vandaag (16-01-2013) begonnen in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De aankomende beursdagen, 16 t/m 18 januari, presenteert De Projectinrichter een nieuw model: Ruimtelijke Ordening Pop Up WorkingSpace. Een innovatieve vergaderbox om met maximaal zes personen in te werken.

Bent u nieuwsgierig kom dan onze prachtige stand, nummer 1.101, bezoeken.
vakbeursfacilitair


21 December 2012

NIEUW: Pop Up WorkingSpace

Tijdens de Vakbeurs Facilitair presenteert De Projectinrichter een nieuw model: Ruimtelijke Ordening Pop Up WorkingSpace. De Pop Up is een innovatieve werkplek om met maximaal zes personen in te werken.

Deze duurzame vergaderbox is volledig ingericht en daarnaast ook nog eens eenvoudig te monteren en demonteren. Snel een vergaderruimte of workspace creëren doet u met de Pop Up.
WorkingSpace


28 november 2012

De Projectinrichter op de Vakbeurs Facilitair

Op 16, 17 en 18 januari 2013 staat De Projectinrichter op de vijftiende editie van de Vakbeurs Facilitair. Deze beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het vakevenement in de facilitaire sector.

Vakbeurs Facilitair biedt de professional een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management. Tijdens de beurs presenteert ook De Projectinrichter een nieuw model: Ruimtelijke Ordening Pop Up WorkingSpace. Wilt u meer weten over dit nieuwe model bezoek dan onze stand, 1.017.


16 november 2012

Kantoormeubilair kennisbank

De 27.000ste afbeelding is toegevoegd aan de website van De projectinrichter. Bij onze kantoormeubilair kennisbank gaat het om kennis delen.


7 november 2012

Cargill kiest voor De Projectinrichter

Een mooi project waarbij De Projectinrichter de complete kantoorinrichting gaat verzorgen. Cargill Schiphol telt 450 medewerkers. cargill schiphol


1 november 2012

Verrassend mooie presentatie van De Projectinrichter in de PI.

De PI, het vakblad voor project en interieur in Nederland en Belgie, heeft ons benaderd om mee te werken aan een rapportage met betrekking tot de inrichting van de Universiteit van Amsterdam. Het begint met een mooie foto op de cover en vier pagina's vol in het blad. Wij hebben het exemplaar al binnen. De Projectinrichter in PI magazine


9 oktober 2012

Bezoek Orgatec

De Projectinrichter brengt met 35 architecten een bezoek aan de Orgatec, de internationale beurs op het gebied van inrichten. Weer een uitstekende gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken, relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De Projectinrichter op Orgatec


2 oktober 2012

Nieuw record website De Projectinrichter

Afgelopen week heeft De Projectinrichter een nieuw record behaald. Onze website, www.deprojectinrichter.com, heeft het mooie aantal van 2000 unieke bezoekers per dag behaald. Wij zijn super trots op dit mooie resultaat en werken hard aan een nieuw record.


24 september 2012

Succesvolle terugblik Dam tot Damloop 2012

De projectinrichter kijkt terug op een geslaagde Dam tot Dam businessloop. Mooie resultaten variërend van 1.09 u tot 1.56 u. Het was een geweldige dag en wij nemen volgend jaar weer deel. Wilt u volgend jaar weer met De Projectinrichter meelopen? Meldt u alvast aan door een e-mail te sturen naar info@deprojectinrichter.com.
De Projectinrichter Dam tot Dam loop 201


24 juli 2012

Kantoormeubilair chat

Chat vanaf nu Live met onze adviseurs. Op onze website kunt u vanaf vandaag direct contact hebben met één van onze adviseurs. Bent u opzoek naar nieuw kantoormeubilair of een specifiek product? Bij vragen kunt u eenvoudig gebruikmaken van de chatfunctie rechts onderin. Vrijblijvend advies of voor het beantwoorden van specifieke vragen. Schroom niet en spreek onze adviseurs aan. Wij helpen u tenslotte graag.


5 april 2012

Skiweekend Flachau

Afgelopen weekend hebben wij, De Projectinrichter, met bijna al onze medewerkers een succesvol 2011 gevierd in het Oostenrijkse Flachau. In prachtig weer hebben de enthousiaste skiërs zich uitstekend vermaakt op de pistes. De niet-skiërs hebben o.a. een wandeling met sneeuwschoenen gemaakt, de Dom van Salzburg, de burcht Hohensalzburg en de zoutmijnen bezocht. 's Avonds gezamenlijk rodelen op de verlichte rodelbaan was een hilarische en spannende belevenis. Het was zeer geslaagd waar iedereen met plezier op terugkijkt. De Projectinrichter Dam tot Dam loop 201


3 april 2012

Dam tot Dam loop 2012

Op 23 september 2012 neemt De Projectinrichter met 40 personen deel aan de 25ste editie van de Dam tot Dam Businessloop in Amsterdam. Medewerkers van De Projectinrichter en haar relaties zullen gezamenlijk deelnemen aan dit jaarlijks Nederlands grootste hardloopevenement dat in haar soort de grootste ter wereld is. Een uitstekende gelegenheid om met elkaar een sportieve prestatie te leveren en elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Bent u een relatie van ons bedrijf en wilt u ook meelopen, meld u dan aan op info@deprojectinrichter.com of neem telefonisch contact op met uw contactpersoon.


24 januari 2012

Website nu geschikt voor gebruik met budget

NIEUW bij De Projectinrichter: selectie op prijsindicatie. Boven de kantoormeubelen overzichten van onze productgroepen vindt u nu een schuifbalk, waarmee u kunt aangeven in welke prijscategorie u op zoek bent naar uw kantoormeubilair. Zo kunt u uw keuze dus afstemmen op uw projectinrichting budget.


25 januari 2012

De Projectinrichter op de beurs Facilitair

Hierbij willen wij u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand op de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch. Wij vonden het een zeer geslaagd evenement waar wij met veel plezier op terugkijken.

Ook voor degenen die de Vakbeurs niet hebben bezocht, hebben wij hieronder een filmcompilatie van onze stand op de beurs geplaatst.

Wij stellen het zeer op prijs als u een reactie of like wilt plaatsen op  Facebook.

Mocht u verder nog vragen, tips of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


12 januari 2012

De Projectinrichter gaat naar de beurs!

beursstand facilitair De Projectinrichter staat op de vakbeurs Facilitair, van 18 t/m 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch, standnummer 1089.


8 okt 2011

De Projectinrichter breidt uit

Ondanks de recessie en de sterk dalende markt van kantoormeubilair, ziet De Projectinrichter kans om zich verder uit te breiden middels een nieuwe, ruime showroom van 400 vierkante aan de Vareseweg 135 D te Rotterdam.

"Deze uitbreiding is een bevestiging van de ingeslagen weg welke De Projectinrichter heeft gekozen", aldus het bedrijf. "Door de stijgende omzet was het ook nodig om het personeelsbestand uit te breiden. Onlangs zijn Mercedes Vonk en Mary Pelikaan in dienst getreden. Mary is afkomstig van KMC, waar De Projectinrichter het klantenbestand heeft overgenomen."

"Het inrichten van een bedrijf of kantoor is ons vak. Wij kunnen als geen ander de aard en de uitstraling van het bedrijf laten weerspiegelen in de keuze van kantoormeubelen. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en kiezen het beste uit alle merken en hebben ook de expertise in huis als het gaat om techniek of ergonomie."

De Projectinrichter is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het leveren van kantoormeubilair. Naast de showroomvestiging in Purmerend en Rotterdam, beschikt het bedrijf over een eigen logistiek kantoormeubelencentrum in Tilburg. Grootste kracht van De Projectinrichter is naar eigen zeggen de onafhankelijkheid. "Wij hebben ongeveer 140 merken in collectie, waardoor wij de wensen van de architecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid kunnen invullen."
Bron: Inside Information 08-10-2011 8:00


6 sept 2011

Kantoormeubelen showroom Rotterdam

De Projectinrichter heeft een nieuw pand aangekocht in Rotterdam aan de Vareseweg 135 D.
Deze, kantoormeubelen belevingsshowroom, zal medio juni 2011 open gaan.

De Projectinrichter Rotterdam is een verlengstuk voor de Hoofdvestiging in Purmerend. Aangezien de landelijke vraag naar kantoormeubilair bij ons blijft stijgen, zien wij de uitbreiding in een kantoormeubelen showroom in Rotterdam als een uitgelezen kans. De Projectinrichter is een van de huisleveranciers van de gemeente Rotterdam, logisch dat wij dan ook graag in deze regio gehuisvest willen zijn.

Door onze onderscheidende manier van werken is De Projectinrichter landelijk al zeer succesvol en op deze manier heeft De Projectinrichter een betere landelijke spreiding.

De Projectinrichter in Purmerend is verhuisd

De Projectinrichter te Purmerend groeit uit haar jas. Na de start in 2003 heeft ons bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt. In 2007 heeft De Projectinrichter haar showroom al vergroot. Ondanks de recessie van afgelopen jaar, groeien we verder en was een verhuizing noodzakelijk. Dit keer wordt de showroom verdrievoudigd! Een bewijs dat de ingeslagen weg de juiste is. Per 1 juni 2010 is ons nieuwe adres:

De Projectinrichter
Voltastraat 8
1446 VC Purmerend

De nieuwe showroom bestaat uit 2 gedeelten. Een begane grond, waarin een functionele kantoorinrichting working showroom in combinatie met de binnendienst gesitueerd is. De eerste verdieping heeft de betekenis als een belevingsshowroom. Deze showroom staat geheel ten dienste voor de interieurarchitect en de projectmanager. Zo is er een grote ruimte voor alle stalen die al onze leveranciers hebben, tevens zijn er in deze ruimte stalen van diverse soorten vloerbedekking en wandbekleding. Zo kan de interieurarchitect direct een compleet inrichtingsplan maken. Zo komt het reeds lang bestaande motto van De Projectinrichter volledig tot zijn recht, namelijk het vertalen van gevoel en emotie in een product.